dureri de cap cu wifi
347 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "dureri de cap cu wifi"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
173 mesaje
din 21/04/2008
27 martie 2009, 01:57:03
miam cumparat un htc s710... toate bune si frumose dar cand am ajuns acs am dorit sa il conectez la internet prin intermediul wifi-ului am un router D-link... acuma problema se conecteaza telu la reteaua de la router dar net pauza... deci ce se intampla doctore?
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
27 martie 2009, 12:08:45
Am patit si eu asta cu un router. S-a rezolvat dupa un update de firmware
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0
MW Luver
173 mesaje
din 21/04/2008
30 martie 2009, 09:45:41
ca sa fac si eu un serviciu celor care intampina aceiasi problema! dati la wifi la power mode si dati pe best performance! asta ar trebui sa rezolve problema in caz ca nu atunci incercati un update la firmware la router!
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
18 ianuarie 2010, 16:49:17
pff..am si eu o problema..am vista si o placa wifi...ceea ce vreau e sa intru cu telefonul pe internet prin netul de la pc..Asa...satunc..sa incep,mergea aseara...insa azi nu mai vrea,sincer nu stiu ce i s-a nazarit...infine..Start...Control Panel...Network and Internet...Network and Sharing Center...in stanga,Set up a connection or network ...Set up a wireless ad hoc(computer-to-computer) network..next...next...i dau un nume...no authentication(open)..next...si ieri...imi aparea in continuare sa bifez... Turn on Internet connection sharing ..dadeam ok si mergea...acum,nu mai apare chestia asta...se face reteaua,o gasesc cu telefonul...se conecteaza la ea...dar nu isi ia toate ipurile,deci nu merge netul pe tel...Ce sa i fac?Din ce cauza nu mai apare chestia asta?Am cautat pe google,insa nimic concret...si eu am nevoie de o rezolvare cat de rapida...
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.