03 mai 2006, 21:01:24 • actualizat 05 mai 2006, 15:15:11 (2 ori)
Misto topicu,eu am scule care costa aproximativ 3mil cu toate accesoriile,si tot nu sunt multumit,cand am timp ,m-am echipat si direct la balta,cine are chef ,ieseni,vasluieni cei ce sunt in apropierea scanteii,sa vb! Vroiam sa zic 3mil scula,cea mai frumoasa captura am avuto anu trecut 7kg800g la balta din com rediu galian zis si<rediul zmaului>
Duminica ma duc la o pescuiala,la REDIU ZMAULUI ESTE DOAR CRAP INTRE 0,5-40kg,ten 0,5-25kg, peste ciocan 0,5-xx astia nu stiu deoarece nu a fost nici o captura mai mare de 3kg,,pestii care au pana in 0,5 se dau inapoi in apa,ziua de pescuit este 300mii vechi(anu trecut),
Eu mergeam la pescuit (cand eram mic) la un lac de agrement din apropierea cartierului meu iar apoi am mers la Jiu.La lac prindeam doar reginute si fitofagi iar la Jiu trage cel mai bine carasu,cleanu si porcoiu. Totusi,de cativa ani m-am lasat de meseria asta.
Care e din iasi,si vrea sa mearga la peste ,la o balta rediu galian ,taxa 3-400 mii lei vechi,kapturi garantate ,eu unu nu am plecat niciodata de pe balta aia fara minim 5kg(1kg=100d cumparat la piata,DAR UNDE'I SATISFACTIA,POVESTILE PESCARESTI,:-)pârtzuri,gratar pe mal ...)dupa 15 mai
he he am fost iarna asta la pescuit cu niste prieteni dotati cu scule care mai de care si eu cu o undita, am prins 2 marlite, mureau de oftica, n-au prins nimic.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.