Pescuit
1 190 vizualizări
68 răspunsuri
Linkuri topic "Pescuit"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005

Se doreste a fi un loc unde se pot schimba opinii, experiente, cunostinte, etc., despre cum, cand, unde si ce se poate pescui in Romania!

MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
27 septembrie 2005, 11:42:31
Cand aveam vreo 14-16 ani mergea des la pescuit. Ultima data am fost acu vreo 2 ani si am prins o stiuca la lingurita 
La inceput ma axam pe pescuitul la pluta , la pestii pasnici : platica , oblete , caras etc.
Cu timpul m-am bagat la rapitori.
Ce sa-i faci .. calculatorul si facultatea mi-a mancat tot timpul insa la anu promit ca scot sculele din beci ca incepe sa mi se faca dor de o partida de pescuit.

La inceput ma axam pe pescuitul la pluta , la pestii pasnici : platica , oblete , caras etc.
Cu timpul m-am bagat la rapitori.
Ce sa-i faci .. calculatorul si facultatea mi-a mancat tot timpul insa la anu promit ca scot sculele din beci ca incepe sa mi se faca dor de o partida de pescuit.

MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
27 septembrie 2005, 12:09:28
si mie imi place mult sa pescuiesc,la mine e traditie de familie(unchimio is the boss la asa ceva
),iar pe langa mine sunt o multime de balti,baraje, numai bune pentru pescuit:D ..........vara asta am fost aproape saptamanal
Poate facem o adunare wapix si mergem la pescuit.ce ziceti?:D

Poate facem o adunare wapix si mergem la pescuit.ce ziceti?:D
Dincolo de nori e o raza de lumina,
Dincolo de nori e lumea mea....
Plecat in calatoria vietii mele....

MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005

Pai atunci sa ne auzim, pardon, scriem, sanatosi la anul!

MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005

Cred ca ar trebui sa ne grupam pe regiuni, ce ziceti?

MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
27 septembrie 2005, 12:36:07
sorintm 27-09-2005 12:20:43
Cred ca ar trebui sa ne grupam pe regiuni, ce ziceti?eu zic ca ar iesi ceva frumos...da sa ai cu cine............

MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005

Ce ziceti, dam la crap in toamna asta pe Dunare? Eu as putea merge un weekend prelungit (v-d) pe undeva in CS sau MH. Mai e cineva dispus in zona?

MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005

Un topic pentru pescari
cred ca ma incadrez cu succes in grupul vostru, cu toate ca nu am mai pescuit de vreo 1 an si ceva
. Ultima data am pescuit pe Siret la rapitor dar nu am prins decat vreo 4 bibani de aproximativ 100 g

Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]

MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005

Si pe mine m-au scos odata bibanii, la o balta plina de caras eu am scos doar bibani! Partea buna ca au fost opt si aveau 200-250 grame / bucata

MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005
27 septembrie 2005, 14:23:47 • actualizat 27 septembrie 2005, 20:20:48 (1 ori)
tare mi-as dori sa ne gasim flacaii mei la o partida de pescuit.....si sa facem un gratarel de peste

MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005

pe aici pe la Roman avem 2 rauri: Moldova si Siret. pe moldova se prinde binisor(mreana, beglita, scobai, clean etc) dar daca vreti ceva mai mare va recomand Siretul
SGS FAN

MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005

Eu as da la somn acum sa vad daca prind ceva....vreo 2-3..ore
)

Be cool...!!

MW Addicted
812 mesaje
din 28/04/2005
27 septembrie 2005, 15:37:06
prin oras la mine trece raul suceava, cred ca acum este "incarcat" cu peste, mai ales dupa apele care au venit vara asta.
se prinde clean, pastrav, mreana, crap(mai putin)..
am si eu niste ustensile de pescuit, dar deocamdata la tin la pastrare, nu am companie la pescuit, si sa merg singur, chiar nu imi place
se prinde clean, pastrav, mreana, crap(mai putin)..
am si eu niste ustensile de pescuit, dar deocamdata la tin la pastrare, nu am companie la pescuit, si sa merg singur, chiar nu imi place

d[x.x]b

MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005

Adevarul e ca singur la pescuit, e naspa...

MW Lurker
280 mesaje
din 29/08/2005

Acum nu vreau sa par vreun cavaler singuratic,dar am fost de cateva ori singur la pescuit si era chiar relaxant

Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.