Am un PDA Mio P560 si as vrea sa reinstalez Win Mobile 6 (cu care a venit by default) de pe CD-ul original cu care l-am cumparat. Cum se procedeaza, ca inca nu am descoperit. Multumesc.
15 februarie 2009, 13:56:28 • actualizat 15 februarie 2009, 14:10:51 (2 ori)
Nu este vorba de alt windoze. Acelasi, dar nu stiam procedura de instalare. La PC instalezi de cate ori ai chef. Oricum merci mult. Si totusi nu strica un firmware nou, daca se poate.
@gigic, inainte de a posta nu mai bine te informezi? @whiteboy ti-a zis clar ca nu pierzi windowsul, tu o tii pe-a ta. te duci frumusel pe wikipedia, vezi ce inseamna hard reset (care e tot una cu restory to factory settings, daca stii engleza - nu o lua ca pe un apropo, ci exact sensul cuvintelor) si apoi vei intelege ca prin hard reset efectiv iti reinstalezi windowsul care il ai acum pe el, curat fara absolut nimic programe instalate de tine manual. cu alte cuvinte, ca si cum ai lua telefonul din fabrica.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.