06 ianuarie 2006, 15:15:19 • actualizat 06 ianuarie 2006, 15:20:08 (1 ori)
Zsolt Szilveszter a fost operat aseara Zsolt a suferit in urma impactului cu belgianul Lebon o fractura de antebrat si o fractura dubla de femur si un stop cardio respirator... ...aflati in Satu Mare, copiii acestuia au aflat de accident de la TV, si eu, de la un post maghiar In acelasi timp, in mod surprinzator, cu rautate parca, secretarul Fed. Rom. de Motociclism a declarat ca 'motociclistul nu avea ce cauta la o competitie atat de dura'. ei, asa se apreciaza performanta in Romania. Precizez ca Zsolt nu a primit nici un ban de la FRM. A primit 10mii euro de la Primaria SM, dar acei 10mii euro au acoperit doar asigurarea medicala!
Ioan Andone a debutat multumirilor pe banca Omoniei. Fostul antrenor al lui Dinamo si-a trecut in cont prima victorie in Cipru, 2-1 pe arena proprie - GSP - cu Enosi Neon Paralimni.
Multumiri lui - : JohnnyD : - ca mi-a zis de forum
Fotbal.VIOREL MOLDOVAN,dorit antrenor la Sportul:refuzat de antrenorul Tibor Selymes -care nu a fost lasat sa plece de Marius Vizer, patronul clubului maghiar Sopron -Vasile Siman l-a sunat din nou pe Viorel Moldovan, propunandu-i inca o data sa accepte functia de "principal" al echipei din Regie.
Multumiri lui - : JohnnyD : - ca mi-a zis de forum
Tenismanul Andrei Pavel a ratat, miercuri, calificarea in turul treh la Australian Open, primul turneu de Grands Slam al anului, informeaza AFP. Pavel a fost invins, in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-1, 6-4, de francezul Fabrice Santoro. In urma prestatiei de la Australian Open, Pavel va primi sapte puncte ATP si un cec in valoare totala de 28 de mii de dolari.
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Arrigo Sacchi probabil antrenor la Olimpia. Daca nu antrenor, atunci presedinte de onoare, pentru ca Olimpia Satu Mare a fost cumparata de o firma din Italia (sau sindicat, care reprezinta mai multe firme) pe nume Unimpresa. In 5 ani se doreste Champions League la Satu Mare! Deja a inceput lucrul la stadion, dar l-au abandonat datorita frigului. S-au cumparat 10.000 scaune, restul de 8.000 vor fi montate in vara. Sezonul viitor se va ataca promovarea in A, montarea unei instalatii de nocturna (1800 lucsi)..
Mai nu fi rau...Daca patea un jucator un accident unde scriai ...Si nea Gigi e o persoana inportanta in lumea fotbalului ..Eu stiu ca uni nu-l suport .,si zici ca nu e stire sportiva atunci de ce emisiniiule sportive de la posturiile tv vorbeste despre accident?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.