Mai baieti , de treaba cu pasaportul biometric nici nu vreau sa mai vorbesc... e de jale, vorba lui AleXutzu, chiar ca vine sfarsitul. Eu nu sunt conspirationist, habotnic sau mai stiu eu cum, dar daca cititi in Biblie si vedeti despre ce se zice de apropierea Sfarsitului si semnele fiarei veti sta mai mult pe ganduri.
Suntem deja niste numere, nu mai suntem persoane.
Legea 298/2008. Atac la libertatea persoanei si comunicatiilor !
1 705 vizualizări
129 răspunsuri
Linkuri topic "Legea 298/2008. Atac la libertatea persoanei si comunicatiilor !"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:44:40 • actualizat 20 ianuarie 2009, 23:45:38 (2 ori)
MW Veteran
658 mesaje
din 25/06/2007
1 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:45:20
Eu cred ca ei nu mai au pe ce cheltui banii. Daca Romania ar fi fost desert, ei ar fi importat nisip din alta tara.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:46:15
Demult nu am mai ras ca asa ca acum citind acest topic, mama ce aberatii scoateti unii.
Pe topic in momentul de fata: Fusle, whiteboy, ratti, info, Fusle, dany_feier, Raoul, dany_feier, Cint, dany_feier, Alecs, Dj_wap, cypryan, dany_feier, info, Fusle, BLUE, Fusle (18 membrii & 2 vizitatori) - Pff, mai mare succes are topicu asta decat cafeneaua.
Pe topic in momentul de fata: Fusle, whiteboy, ratti, info, Fusle, dany_feier, Raoul, dany_feier, Cint, dany_feier, Alecs, Dj_wap, cypryan, dany_feier, info, Fusle, BLUE, Fusle (18 membrii & 2 vizitatori) - Pff, mai mare succes are topicu asta decat cafeneaua.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:48:14 • actualizat 20 ianuarie 2009, 23:50:09 (2 ori)
Cine are timp si chef ar trebui sa sune la serviciile de clienti si sa intrebe operatorii ce stiu despre noua lege si care e pozitia Orange/Vodafone vis-a-vis de aceasta chestiune. Sa nu uitam ca legea mentioneaza ca operatorii vor intocmi bazele de date si infrastructura necesara din propriile resurse... or toata treaba asta necesita investitii considerabile
info, daca ai ras asa mult inseamna ca razi.... prea mult, sau prea usor
info, daca ai ras asa mult inseamna ca razi.... prea mult, sau prea usor
MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
MW Lurker
258 mesaje
din 10/01/2009
20 ianuarie 2009, 23:49:41
E o problema de interes national
Nici nu inteleg ce va stresati atat.Macar de ar fi ceva mai grav.Dar daca nu vreti sa mai sunati,trimiteti mesaje fratilor! Astea sigur nu pot fi "ascultate" =))
Nici nu inteleg ce va stresati atat.Macar de ar fi ceva mai grav.Dar daca nu vreti sa mai sunati,trimiteti mesaje fratilor! Astea sigur nu pot fi "ascultate" =)) 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:49:51
aL3xUtZu 20-01-2009 23:40:24
dupa cum spuneam, mai e un pas pana ne baga "tag-uri" din alea de identificare ca la caini ... Si atunci sa vezi the begining of the end 

"nu mai au pe ce cheltui banii" in plina criza economica? de fapt nu plina. inceputul... criza va lovi la noi prin toamna 2009 cu adevarat
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:52:21
"Cuviosul Efrem vorbeste despre "pecetea fiarei": "Toti ce vor crede in fiara si vor primi pecetea necuratiei si a chipului miselesc se vor alipi de ea."1 Asadar, conditia obligatorie este "credinta in fiara". Credinta in antihrist nu consta in a recunoaste ca la Bruxelles este instalat un calculator cu numele "fiara", ci in aceea de a recunoaste ca "fiara" este Hristos. Pacatul apostaziei va fi in aceea ca oamenii vor crede in antihrist ca in Hristos.
(...)
Militantii impotriva introducerii codurilor de bare au facut mii de tiparituri cu citatul din Apocalipsa despre pecetea fiarei: "Si ea ii sileste pe toti (...) ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei" (Apoc. 13, 16-18). Dar ma intriga ca nimeni dintre potrivnicii codificarii nu a precizat unde este subiectul acestei fraze si ce semnifica el. Cine este acea "ea", care face toate acestea? Citim versetele anterioare ale Apocalipsei. Este clar ca "ea", cea care isi pune pecetea, este "a doua fiara". Dar ce mai stim despre ea? Iata: "Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant [...]. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata. Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor, si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata. Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei" (Apoc. 13, 11-15). Urmatoarea fraza este cea care vorbeste despre pecete: "Si ea ii sileste pe toti [...] ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta."
(...)
Militantii impotriva introducerii codurilor de bare au facut mii de tiparituri cu citatul din Apocalipsa despre pecetea fiarei: "Si ea ii sileste pe toti (...) ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei" (Apoc. 13, 16-18). Dar ma intriga ca nimeni dintre potrivnicii codificarii nu a precizat unde este subiectul acestei fraze si ce semnifica el. Cine este acea "ea", care face toate acestea? Citim versetele anterioare ale Apocalipsei. Este clar ca "ea", cea care isi pune pecetea, este "a doua fiara". Dar ce mai stim despre ea? Iata: "Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant [...]. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata. Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor, si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata. Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei" (Apoc. 13, 11-15). Urmatoarea fraza este cea care vorbeste despre pecete: "Si ea ii sileste pe toti [...] ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta."
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:53:42
BLUE 20-01-2009 23:49:41
E o problema de interes national
Nici nu inteleg ce va stresati atat.Macar de ar fi ceva mai grav.Dar daca nu vreti sa mai sunati,trimiteti mesaje fratilor! Astea sigur nu pot fi "ascultate" =))Dar unde mai pui ,cand canalul de comunicare e sustinut digital de mai multe noduri/relee de comunicatie. Stii ce au de facut ca sa stie tot ce comunici tu? Da...n-ai ghicit. Doar ssa monitorizeze o singura celula/nod prin care tu faci trafic de orice data

Traiasca naivitatea. Titan Ice!

cat despre traficul criptat...din moment ce unii au facut coduri de criptare...chiar daca nu vor descifra informatia pe moment ea poate fi stocata si decriptata mai tarziu cand gasesc algoritmul. E doar o chestiune de timp
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:53:59
Cint 20-01-2009 23:49:51
aL3xUtZu 20-01-2009 23:40:24
dupa cum spuneam, mai e un pas pana ne baga "tag-uri" din alea de identificare ca la caini ... Si atunci sa vezi the begining of the end 

"nu mai au pe ce cheltui banii" in plina criza economica? de fapt nu plina. inceputul... criza va lovi la noi prin toamna 2009 cu adevarat

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:55:16
Mare frica mai le e unora ca vai doamne afla altii ce ,,valori" sunt ei, asa ati facut si cand am facut eu topicul cu numere de telefon ale userilor (pe atunci aveam nick-ul DjAdi21). Afla date despre voi, asa si ? Ce o sa faca cu ele ?
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
20 ianuarie 2009, 23:56:45
si le baga in nas @info!
SymbianAlecs 20-01-2009 23:44:40
Mai baieti , de treaba cu pasaportul biometric nici nu vreau sa mai vorbesc... e de jale, vorba lui AleXutzu, chiar ca vine sfarsitul. Eu nu sunt conspirationist, habotnic sau mai stiu eu cum, dar daca cititi in Biblie si vedeti despre ce se zice de apropierea Sfarsitului si semnele fiarei veti sta mai mult pe ganduri. Suntem deja niste numere, nu mai suntem persoane.
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
MW Lurker
258 mesaje
din 10/01/2009
21 ianuarie 2009, 00:02:07
Nu stiam Cint.Multumesc de informatie.
In cazul de fata,nu mai folositi nici un serviciu de comunicare modern.Faceti coada la posta =))
Am auzit ca si pe internet se va aplica o monitorizare.Oare o fi adevarat? Adica noi astia de pe forum,vom fi "supravegheati" ca nu cumva sa sugeram ceva care atenteaza la siguranta nationala sau mai rau...sa punem la cale atacuri teroriste! =))
In cazul de fata,nu mai folositi nici un serviciu de comunicare modern.Faceti coada la posta =))
Am auzit ca si pe internet se va aplica o monitorizare.Oare o fi adevarat? Adica noi astia de pe forum,vom fi "supravegheati" ca nu cumva sa sugeram ceva care atenteaza la siguranta nationala sau mai rau...sa punem la cale atacuri teroriste! =))
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.