18 ianuarie 2009, 20:53:28 • actualizat 18 ianuarie 2009, 20:54:47 (4 ori)
M-am gandit sa vorbim in topicul asta despre securitatea de pe PPC-urile noastre. Prin securitate ma refer la Anti-Virusi,Programe de confidentialitate...s.a.m.d...
-viewere de imagini ppc -playere video ppc -utilitare de management memorie/scanare erori ppc -calculatoare si convertoare ppc -programe de desenat ppc -programe management contact/sms ppc -utilitare verificare mail/pushmail ppc -utilitare backup ppc -programe regedit ppc -playere flash ppc
etc good luck
si ca sa fiu on-topic ,sunt pe topicul aplicatii ppc (puse de mine) nod 32 , dr. web ...si parca mai era unul
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Pentru ce sa tii Kaspersky in telefon ? daca ai un symbian da, dar la wm nici macar nu-s virusi... doar vreo 2-3 cica... dar amuzant e ca programe antivirus sunt deja vreo 5. Poate pe viitor cand wm va fi tot mai folosit,da , dar acum e inutil un antivirus pe ppc.
Alecs, te uiti la stiri? . Tocmai ce in Romania e "la moda" un virus windows mobile, care iti pune device-ul in bootloader, fara posibilitate de update rom, ci doar de rescriere spl si apoi update rom (trebuie sa stii cum sa faci asta, bineinteles). Cum? Simplu: e suficient sa ai deschis bluetooth-ul, fara sa fie discoverable to all. De-acolo, totul se petrece ca in resident evil ). Nimic nu e facut pentru windows mobile fara un scop anume; Daca unii ca noi sunt mai priceputi si stiu cand sa isi opreasca device-ul pe off la orice inseamna bluetooth, wifi, etc etc nu inseamna ca altii stiu (sa ne gandim ca sunt ff multi utilizatori care isi iau ori ca e la moda - omnia, ori ca le place cum arata, insa fara a sti ce inseamna un astfel de device).
are toshiba g900 incorporat hardware cititor de amprente...
oricum cu un hard reset cred ca nici nu mai are treaba hotzul ,dar e frumos asa ..
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
25 ianuarie 2009, 12:37:25 • actualizat 25 ianuarie 2009, 12:46:06 (1 ori)
daca vorbim de securitatea fisierelor are si criptare. chiar daca scoti cardul si il bagi in alt ppc/pc/laptop nu ai cum sa deschizi fisierele criptate. daca e sa il fure hotul macar se chinuie cu resetul dar nu vede niciun contact,nici un mesaj,nimic. daca il ia ca ii place sa fie sanatos. si o poza
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.