Deschid acest topic pentru aplicatiile de tip Office pentru PocketPC. Aceste aplicatii find: Cititoare PDF Editoare texte Calendare Programe de organizare Calculatoare s.a.m.d __________ eu caut un program BUN care sa citeasca un pdf de 160 de pagini .. si sa pot sa vad pagina intreaga
am incercat Foxit Reader,Adobe reader,dar deschide paginile,si se inchide aplicatia
ai deschis un topic pentru ceva ce vine inclus in aproape 99% din romuri...
daca ti se inchide e de la telefon
eu nu am nicio problema cu officeul standard si adobe pdf reader. nici la slideshowuri ,nici la pdfuri de sute de pagini.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
eu nu prea cred ca este din cauza telefonului,pentru ca am mai incercat si pe alte telefoane... si chiar daca e in orice rom,sunt programe mult mai bune dupa parerea mea...
17 ianuarie 2009, 00:17:22 • actualizat 17 ianuarie 2009, 00:18:27 (1 ori)
Sa inteleg ca in 99% de romuri sunt incluse softuri precum: - foxit reader - documents2go - etc..
in fine... no comment. Prin acest topic poate putem afla solutii mai fiabile la Office Mobile inclus in ROM-urile standard. Poate gasim ceva mai rapid pt prezentari decat solutia oficiala. La asta nu te-ai gandit?
Si pe mine m-ar intresa ceva mai rapid decat Powerpoint Mobile. Trebuie sa astept cam mult (1-3 secunde) ca sa derulez de la un slide la altul. Daca a testat cineva mai multe aplicatii de acest gen, lasati o recomandare va rog.. Thanks.
@whiteboy, s-ar putea sa fie si de la memoria ram disponibila.. nu stiu. Hmm.. hai pune pdf-ul ala sa-l testez si eu la mine sa vad daca tot asa face
pai imparte pdf-ul ala sa zicem la cate 50 de pagini.Numai de la ram poate fi problema.Nu poate incarca atatea pagini odata.Mai avei si alte aplicatii deschise?
la deschidere procesul foxit reader manca vreo 9mb. m-am dus aiurea prin document si m-am uitat iar sa vad cat consuma: vreo 12mb. daca il las in pace mai elibereza ram.. la mine a ajuns pe la 7mb cand l-am lasat in background.
voi ce alte aplicatii office mai folositi/recomandati?
17 ianuarie 2009, 17:04:03 • actualizat 17 ianuarie 2009, 17:12:18 (2 ori)
eu folosesc ca si cititor RSS NewsCopier si pentru editare fisiere un notepad foarte bun.eReader pentru citire eBook's ,SlovoEd Express pentru traducere din anumite limbi.
As avea nevoie de niste aplicatii care pot sa scrie fisiere Excel si Word, pentru ca am un ROM care nu are suita Office, sau daca stie cineva de unde o pot descarca....
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.