asta e pagina,as fi si eu interesat sa imi pun un linux pe ppc-ul meu pentru ca nu prea ma satisface wm.
dar nu prea ma descurc,care dintre voi se pricepe si vrea sa ma ajute si pe mine,sau poate si pe altii de pe aici? din cate am mai citit linuxul de pe ppc-uri se ocupa cu symbianurile
screen shoturi:
propun sa discutam in acest topic despre tot ce tine de linux "mobile"
Mai exista un topic asemanator http://www.mobilewave.ro/forum/topic-1265.html S-a discutat la acea vreme despre posibilitatea de a rula linux pe un smartphone. Din pacate, din diferite motive nu a mai continuat nimeni acest proiect!
27 decembrie 2008, 14:56:27 • actualizat 27 decembrie 2008, 15:07:44 (1 ori)
Decat sa pui OPIE, GPE sau alte tampenii mai bine pune Debian. Este exact ca pe PC. Uite ai aici toate informatiile necesare: http://wiki.neilandtheresa.co.uk/Titchy_Linux Doar ca nu e chiar asa simplu de instalat Trebuie sa-ti faci pe card partitiile manual, iar tot ce tine de familia Debian, are nevoie de conexiune internet pt a descarca pachetele necesare instalarii Uite niste screnshoot-uri:
si aplicatii se pot instala pe el? symbian nu? din cate vad accepta camera...oricum nu prea o foloseam... dar cum revin la windows mobile dupa ce il instalez daca nu ma satisface?
Aplicatii? O groaza, din repository debian in categoria armel, adik cele adaptate pt procesoare mai slabe Ex: mozilla, kde, openoffice etc etc..... lista n-are rost dak sti oleaca linux sti despre ce e vorba
Daca vrei debian pe el, nu ajunge, 512, nici macar 1Gb nu ajunge, ai nevoie de unul de 2 Gb, SD simplu nu SDHC, nu MMC asta daca vrei si meniul grafic nu doar mod consola, x-ul ocupa mult Dar se pot face mai multe partitii pe un card, si ext, swap pt linux si fat pt WM Eu asa am avut
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.