Ce sa aleg??
587 vizualizări
24 răspunsuri
Linkuri topic "Ce sa aleg??"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
5 mesaje
din 01/06/2007
20 decembrie 2008, 23:34:52
Am avut cam un an HTC TyTn dar acum vreau sa renunt la el (are cam multe probleme. M-am gandit la HTC Touch HD. Ma uit de ceva timp pe acest forum si am tot asteptat sa vad mai multe opinii, comentarii, review-uri etc. Probabil ca putini au achizitionat acest produs pana la acets moment si poate ca acesta este motivul pentru care forumurile sunt destul de sarace in informatii. Voi ce ziceti: HTC HD, Samsung Innov8 sau iPhone?
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Symbian
samsung clar ;-)
MW Luver
104 mesaje
din 29/10/2006
1 aprecieri
27 decembrie 2008, 16:41:25 • actualizat 27 decembrie 2008, 16:41:46 (1 ori)
htc pt ca are wm si htc-urile sunt teluri bune sau iphone are mac osx mai ales daca ai pc mac rupeee:D
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Touch HD : ecran mare, frumos, elegant, mufa audio 3,5, tv-out, windows mobile ( adica cel mai bun si mai complex OS- din punctul meu de vedere este singurul sistem de operare pentru mobile care care e cu adevarat un sistem de operare, peste 14.000 de aplicatii disponibile pentru el)
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
27 decembrie 2008, 20:25:34
de acord cu Alecs 
Touch HD are multe plusuri fata de iPhone sau Samsung,are windows mobile care da clasa tuturor sistemelor de operare mobile pentru ca exsita o sumedenie de programe pentru el,fata de iPhone care foloseste MacOSX si este mai sarac....iar samsungul este mai mult pentru multimedia,camera foto da clasa la el

Touch HD are multe plusuri fata de iPhone sau Samsung,are windows mobile care da clasa tuturor sistemelor de operare mobile pentru ca exsita o sumedenie de programe pentru el,fata de iPhone care foloseste MacOSX si este mai sarac....iar samsungul este mai mult pentru multimedia,camera foto da clasa la el
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
27 decembrie 2008, 20:41:25
iphone e de 2 ori mai ieftin ca touch HD ,care e si mare...
softuri au aparut si pentru iphone nu mai e chiar asa de grav.
daca nu ai ce face cu banii touch HD.
softuri au aparut si pentru iphone nu mai e chiar asa de grav.
daca nu ai ce face cu banii touch HD.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
A, da tu chiar o faci pe desteptul. Decat sa postezi degeaba pe ici pe colo ia mai bine si testeaza tu toate cele 14.000 de titluri daca tot ai gura mare. (intre timp au mai aparut cateva mii, mult spor).
ps: ca sa le poti testa tre' sa-ti zvarli symbianul iubit si sa-ti iei ceva adevarat.
ps: ca sa le poti testa tre' sa-ti zvarli symbianul iubit si sa-ti iei ceva adevarat.
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
Opera Mini
hd as alege...
alexandru,incearca un wm si apoi tasteaza...
alecs,ii spui omului de la vadu oii care n-a auzit decat de nokia,de wm,de htc...
)stii tu proverbul cu prostul...
alexandru,incearca un wm si apoi tasteaza...
alecs,ii spui omului de la vadu oii care n-a auzit decat de nokia,de wm,de htc...
)stii tu proverbul cu prostul...
SymbianAlecsandru 21-02-2009 20:32:15
ia numara-le si pe astea pentru symbian...vezi cate-s?
ce sari asa tare? Ce stie wmu tau si nu poate face "symbianu meu"?MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
Symbian
N-am tytn, dar N70 de exemplu, si chiar N95 in anumite situatii sunt mai lente decat iphone. Mai ales pe wap/net.
MW Addicted
1684 mesaje
din 13/10/2008
2 aprecieri
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Il face din toate punctele de vedere: touchscreen, stylus, qwerty, proc de 400 Mhz, placa video integrata Ati ImageOn, wm6/6.5, 3G/Hsdpa, microSD up to 16gb, IrDa, BT2.0,miniUSB 2.0z, suport external gps. Si e un ppc din 2006.. depasit cu mult de noile modele htc.
Înapoi la Versus PPC
Topicuri similare
›
ciurlycu
acum 15 ani
0
680 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.