pai sunt tinerei. fetele se schimba f repede de obicei in bine edit: oricum, in 12 luni sa apari intr-o reclama CNX si intr-una ORG e ceva..si ORG dece a acceptat un cuplu care anul trecut a facut reclama la CNX
diu pai nu conteaza...conteaza cuplu... ai vazut ce dragutza e fata si ce bine le sta impreuna... asta conteaza.... probabil i-a luat de la o agentie de moda ceva...chestii d-astea...
E super si noua reclama de la Coca Cola, aia in care unul isi plimba catelul etc. Imi place mai ales peisajul ala de iarna prin cartier. Melodia e bestiala!
Alo?avem nevoie de 3 domnisoare sa stea cu 'copilasii' Sa fie studente...1,75...la limbi straine.. Cum ce varsta au 'copilasii'? Pai sunt sugari doamna...
TARE RECLAMA!
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Dar ce ziceti de reclama aia la calmante? : - Mama, ti-ai luat calmantele? - Da fiule.. - OK! Atunci vreau sa-ti zic ca eu defapt nu sunt baby-sieter ci sunt gigolo, iar copii de care am grija sunt defapt copiii mei. Am o intalnire in seara asta si nu am cu cine sa-i las, ce zici? ... - Adu-i incoace!
08 februarie 2006, 23:40:41 • actualizat 08 februarie 2006, 23:41:28 (1 ori)
Ultima reclama de la Unirea,cu Dorel care le trage teapa si aia dorm in camion e
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Imi place reclama de la orange prepay e cu un tip care are niste manusi roz si vine la prietena sa, banuiesc, e tare draguta reclama si coloana sonora si tipul bineinteles
viata e atat de tragica... : astazi esti aici si maine iarasi
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.