Normal ca nu e facut in Paint. Ceea ce remarc e ca nu a putut nici el sa il decupeze perfect si de aceea are conturul ala alb pe margine. Oricum imi place .Bravo!, dar eu vroiam sa fie pus pe wallpaperul Vista.
Eh, logic ca u e facut cu paint! Daca dai summary se vede clar ca e facut cu photoshop. Imaginea cu iepurasul e destul de slab calitativa si de aceea am folosit efectele acelea ca sa ascund imperfectiunile. Se observa ca imaginea a fost ori marita, ori salvata la o calitate mica. Si se mai vede ca a mai fost decupata o data. Dac imaginea de bg nu contine culori diferite se poate folosi darken sau multply ca sa elimini bg alb, dar in cazul de sus nu iesea ok. O sa I'll pun si pe imaginea aceea. Ar fi ok daca ai pune wallpaperul de vista aici.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.