Laptop

38 769 vizualizări
3 005 răspunsuri
Arrow
MW Addicted
9467 mesaje
din 30/07/2005
27 aprecieri
16 iulie 2014, 01:07:52
am folosit 2 progamele de pe hirenbootcd pentru testarea memoriei,ambele dadeau eroare de failed sau error la greu.Propietarul a zis ca avea 4 gb ram pe 2 sloturi,dar cand l-a luat la bani marunti pornea dar nu aparea nimic pe ecran.Cand scoatea un ram,nu conta care,pornea...am mers pe ideea colegului de mai sus ca problema este ramii,dar cand la adus la mine probabil era cel defect pentru ca nu a adus ambii rami.Acum astept un apel de la el,sa vedem daca porneste instalarea cu celalalt ram.Am incercat windows-uriile xp respectiv w7 live de pe hiren si apare ecran albastru.
1 apreciază
Publicitate
Publicitate
Arrow
MW Addicted
9467 mesaje
din 30/07/2005
27 aprecieri
18 iulie 2014, 11:02:22
Rezolvat problema.Ramii erau ca merele frumose si putrede pe interior  :P
1 apreciază
-ERA5ER-
MW Lurker
459 mesaje
din 08/09/2010
29 aprecieri
22 iulie 2014, 19:39:13 • actualizat 22 iulie 2014, 19:43:10 (3 ori)
Am următoarea problemă la un laptop Dell Latitude E5420: deși am instalat driverul pentru placa de rețea wireless și am pornit-o din buton, nu imi găsește nici o rețea, iar în device manager îmi arată că e totul instalat.

http://i.imgur.com/4dC0knT.jpg?1
http://i.imgur.com/G95yvAe.jpg?1

Ciudat faptul că a mers câteva minute în care a găsit rețelele din zonă, însă în scurt timp sau după restart, nu mai apare nimic. Este posibil să fie defectă placa wireless? :help:
Când 10 oameni îți spun că ești beat, le arăți degetul mijlociu și mai bei un pahar.

[img]http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/4/40/Startrek-BSoD.gif[/img]
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
22 iulie 2014, 21:50:23
fa rollback la driver
1 apreciază
-ERA5ER-
MW Lurker
459 mesaje
din 08/09/2010
29 aprecieri
22 iulie 2014, 23:48:12
Am încercat, însă nu este disponibilă opțiunea.
Când 10 oameni îți spun că ești beat, le arăți degetul mijlociu și mai bei un pahar.

[img]http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/4/40/Startrek-BSoD.gif[/img]
Ghilescu_Bogdan
MW Addicted
920 mesaje
din 03/12/2007
1 aprecieri
22 octombrie 2014, 03:31:22
Motherboard Properties     
Motherboard ID      63-0100-000001-00101111-121609-Chipset$0AAAA000_BIOS DATE: 12/16/09 17:58:05 VER: 08.00.10
Motherboard Name      Samsung QX310/QX410/QX510/SF310/SF410/SF510
     
Chipset Properties     
Motherboard Chipset      Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-M
Memory Timings      7-7-7-20  (CL-RCD-RP-RAS)
Command Rate (CR)      1T
DIMM1: Samsung M471B5773CHS-CF8      2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM  (8-7-7-20 @ 533 MHz)  (7-7-7-20 @ 533 MHz)  (6-6-6-18 @ 457 MHz)  (5-5-5-15 @ 380 MHz)
DIMM3: Samsung M471B5773CHS-CF8      2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM  (8-7-7-20 @ 533 MHz)  (7-7-7-20 @ 533 MHz)  (6-6-6-18 @ 457 MHz)  (5-5-5-15 @ 380 MHz)
     
BIOS Properties     
System BIOS Date      05/25/2011
Video BIOS Date      04/19/10
DMI BIOS Version      05MX.M008.20110525.SCY
     
Graphics Processor Properties     
Video Adapter      nVIDIA GeForce 310M (Samsung)
GPU Code Name      GT218M 
Bus Type  (PCI Express 2.0 x16 10DE / 0A70, Rev B1)
GPU Clock (Geometric Domain)      405 MHz
GPU Clock (Shader Domain)      810 MHz
Memory Clock      405 MHz
PCI Device      10DE-0A70 / 144D-C08B  (Rev B1)
Transistors      260 million
Process Technology      40 nm
Memory Size      1 GB
Pixel Pipelines      4
Texture Mapping Units      8
Unified Shaders      16  (v4.1)
DirectX Hardware Support      DirectX v10.1
WDDM Version      WDDM 1.2


Merge facut upgrade la placa video si cat suporta maxim?!
Multumesc.
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
22 octombrie 2014, 19:08:23
nu merge
Cataljn
MW Addicted
1090 mesaje
din 25/08/2007
3 aprecieri
-10% warn
10 ianuarie 2017, 21:38:56 • actualizat 10 ianuarie 2017, 21:39:58 (1 ori)
Salut! am un laptop acer aspire 5740g... am observat ca se cam incalzeste procesorul...placa video.... l am desfacut,l am curatat de praf..i am pus pasta termoconductoare.... si,se ridica la 81 de grade.... poate si mai mult dar nu il las eu asa... sa nu i fi pus pasta bine?? e gresit pe undeva? da
 la masa..?? ce se intampla... windows proaspat instalat,nimic instalat pe el..curat,curat!!! si se ridica in 10 min la 81 de grade...ce e de facut??
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
madalin88
MW Lurker
395 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
10 ianuarie 2017, 23:02:36
Salut!
Se ridica ambele temperaturi? Adica si CPU si GPU ? Sau doar una din ele ? Spre exemplu, placa video are un pad termic intre ea si heatpipe. Uneori doar inlocuit cu pasta nu e suficient, datorita distantei mari. Exista posibilitatea ca heatpipe-ul din cupru sa fie defect, sau ceva intalnit doar o data de mine, sursa de alimentare a procesorului, integrata in placa de baza, se defectase, si alimenta tot timpul procesorul la un voltaj mai mare decat standard, iar acesta functiona numai de la 85 de grade in sus, cu ventilatorul turat la maxim.
Be smart.
relu
TechSupport
2329 mesaje
din 10/03/2006
141 aprecieri
11 ianuarie 2017, 07:25:44
@Cataljn: Windows-ul nu are treaba cu asta. Cand l-ai curatat te-ai uitat si intre radiator si ventilator? Acolo se aduca praful cel mai mult. Trebuie scos ventilatorul din radiatorul de aluminiu si vazut. Eventual verifica si daca ai strans suruburile cum trebuie.
Temperatura asta ai verificat-o si fizic? Adica se incalzeste la fel de mult laptopul sau te-ai uitat doar un un program la temperaturi? Intreb asta pt ca e posibil sa fie defect senzorul.
"Chiar și moartea e un început!"
Cataljn
MW Addicted
1090 mesaje
din 25/08/2007
3 aprecieri
-10% warn
11 ianuarie 2017, 09:15:26
cu programul speecy ma tot uit... dar vad ca se inteapa imaginea....
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
Cataljn
MW Addicted
1090 mesaje
din 25/08/2007
3 aprecieri
-10% warn
11 ianuarie 2017, 12:57:00
mdeah...am observat ca ,cooler ul nu functioneaza decat putin la pornirea laptop ului .... se ridica temperatura dar el nu mai porneste !! hmmm sa fie picat cooler ul??
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
madalin88
MW Lurker
395 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
11 ianuarie 2017, 15:37:06
Seteaza din Bios Fan Always On, apoi verifica temperaturile si cooler-ul daca sta activ. Poti chiar sa faci update la ultima versiune de bios, unde e posibil sa fie automat setat asa.
Be smart.
Cataljn
MW Addicted
1090 mesaje
din 25/08/2007
3 aprecieri
-10% warn
12 ianuarie 2017, 07:50:32
madalin...nu gasesc optiunea asta in bios... i am facut acum update de bios .... 
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
Publicitate
Publicitate
madalin88
MW Lurker
395 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
12 ianuarie 2017, 22:38:10
Nu toate au optiunea aceasta. Poate update-ul a rezolvat problema. 
Be smart.
Înapoi la Hardware
Topicuri similare
wapmaster13
acum 2 luni
0
35 vizualizări
Hotoman
acum 2 ani
1
1 342 vizualizări
relu
acum 3 ani
13
311 vizualizări
Ce laptop sa achizitionez!? în Free zone  
Deschis de dany_547 ⋅ acum 6 ani
relu
acum 3 ani
10
723 vizualizări
problema laptop fujitsu siemens în Laptop  
Deschis de sharkTM ⋅ acum 5 ani
spvc100
acum 3 ani
28
191 004 vizualizări
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
cumpi logo
Publicitate 158x70
Inițiator acum 12 ani
Clausius
MW Lurker
Ultimul acum 7 luni
relu
TechSupport
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 34
  • E frumos dar nu prea 22% ⋅ 27
  • Laser frate! 51% ⋅ 64
Au votat 125 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.027⋅5⋅5
Portalul tău de telefoane mobile!