04 decembrie 2008, 18:30:39 • actualizat 04 decembrie 2008, 18:36:53 (1 ori)
Totul despre ROM-uri pentru Touch Pro. Deja au aparut o groaza si nu mai stii ce sa alegi..
Asa dar.. care e mai rapid, care e mai stabil?
Eu momentan folosesc T.I.R V8R. Foloseste dinamic page pool care cica ar imbunatatii performanta. Oricum, eu in afara de TouchFlo3D (Manilla 3D) care se misca mai bine dacat in ROM-ul HTC ce l-am avut.. alta diferenta nu-mi aduc aminte sa fi observat. Se mai intampla uneori sa se blocheze TouchFlo3D. Trebuie sa intrati in Start > Settings > Totay > Items. Debifati TouchFlo3D, ok. Dupa care bifati iar.
Din pacate, tipul a scos unele aplicatii precum mp3 trimmer.
Va astept si pe voi, in special pe cei care ati testat mai multe ROM-uri
Eu momentan am instalat ROMeOS² 1.50.4 care este cel mai rapid si stabil rom pe care l-am avut instalat pana acum...dar are si dezavantaje de ordin estetic.Monx,developer-ul care a creat rom-ul a modificat o gramada de icon-uri din Programs si Settings dar gusturile nu se discuta. Totodata a eliminat multe din aplicatiile rom-ului original pentru a-i marii autonomia si probabil viteza.Asta nu ar fi o problema pt ca pe popic a pus link-uri cu toate aplicatiile care ai nevoie Acum a aparut versiunea finala 1.51 care are cateva imbunatatiri+ driveri noi pt GPS. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=451748
l-am incercat eu putin. pare ca se misca putin mai bine prin meniuri si aplicatii, poate procesorul lucreaza la capacitatea lui. triunghiul in opera este inca existent. gps-ul nu l-am testat inca.
Eu am ramas fidel seriei de rom-uri create de Monx.In momentul de fata am instalat ROMeOS² v1.70.3 care este foarte stabil si rapid (comparativ cu cel oficial).Ca si dezavantaje as putea enumera :icon-urile din programs si settings care mie personal nu-mi prea plac,internet explorer care este o varianta customizata si are un dezavantaj major:oricat de mare setezi "text size-ul" totusi trebuie sa te uiti cu lupa. Astept si eu cu nerabdare aparitia acelui nou rom sa vedem daca rezolva intr-o oarecare masura problemele pe care le are Touch Pro-ul
05 februarie 2009, 10:46:24 • actualizat 05 februarie 2009, 11:03:09 (1 ori)
florinet4 05-02-2009 01:24:33
l-am incercat eu putin. pare ca se misca putin mai bine prin meniuri si aplicatii, poate procesorul lucreaza la capacitatea lui. triunghiul in opera este inca existent. gps-ul nu l-am testat inca.
Am incercat si eu sa-l flash-uiesc cu exe-ul ala si imi returneaza urmatoarea eroare:
error 294 invalid vendor ID
This update utility cannot be used for your pda phone. Please check your update utility
Incearca sa instalezi pe PC Microsoft .NET Framework 3.5 Daca nici asa nu merge ,incearca sa descarci din nou rom-ul,poate nu s-a dascarcat cum trebuie.
gps-ul functioneaza la fel de infect! nicio schimbare. nici nu aveau cum de indata ce e o problema hardware. cu siguranta asta e ultimul meu device made by HTC
Am incercat si eu sa-l flash-uiesc cu exe-ul ala si imi returneaza urmatoarea eroare:
error 294 invalid vendor ID
This update utility cannot be used for your pda phone. Please check your update utility
and: HDa6-RBRK5567-HUEbc568-RBRK55670
Aveti idee de ce?
Aceeasi eroare si cu custom RUU de pe XDA ... mai are cineva vreo idee?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.