Z8 este un "rateu"de la motorola. motorola a dotat acest model cu uiq 3 insa a uitat sa-l modifice pentru un telefon fara ecran tactil. are probleme grave de soft. nu retine setarile facute,te poti trezi cu poze facute la un eveniment ca fiind eronate. dupa o resoftare cu softul ferari l-am returnat catre motorola. ceva stiau ei.l-au acceptat si germanos mi-a dat banii inapoi.
Eu nu am avut nici o problema cu el. Al meu nu e versiunea Ferrari. E Green Scale. Camera mi-a facut decat o singura data probleme. Mi-a scos poza dubla Bateria ma tine neasteptat de mult Am facut un update la soft care mi-a golit buzunarul stang Ca pe net nu am gasit nimic... In rest totul e Ok E inca in garantie
07 iulie 2010, 23:11:57 • actualizat 07 iulie 2010, 23:16:49 (1 ori)
as dori si ruga totodata sa mi se dea si mie tot ce tine de motorola z8 de la drivere ,software pana la jocuri,utilitare ,bune sa fie si functionale sau locul unde gasesc asa ceva , multumesc !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.