Da, asa e. Dupa portare cartela SIM devine inactiva. Deci raman tot cu telefonul lor. Mai bine imi cumpar pachetul si o sa am si numar de ZAPP, ca asta imi mai lipsea.
Stie cineva daca se poate face trecerea de la abonament la prepay? Sau daca am un telefon deconectat din reteaua Zapp de o luna pot sa-l trec pe prepay?
Din cate am inteles, sper sa nu ma insel, nu se poate face deocamdata chestia asta,pre pay ul merge la ei doar cu telefonul care ti l baga ei pe gat.
Dupa ce m-au "plimbat" vreo 3 operatori, am aflat ca trebuie sa merg la un magazin Zapp si cei de acolo imi spun exact daca se poate sa fac trecerea la prepay. Maine ma duc si o sa scriu aici raspunsul lor!
Exact, deocamdata merge doar cu acel telefon de la ei. Si din contra e indicat sa portezi un nr catre Zapp no pay, pentru ca lumea te va suna mai mult decat pe un numar nou, si vei primii astfel mai mult credit gratis.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Se pare ca momentan nu se poate pentru numerele reziliate inainte de lansarea ofertei... Cei care reziliaza de acum inainte abonamentul vor putea trece la NoPay. Insa, mi-a zis ca se lucreaza ca si fostii abonati sa poata trece pe NoPay chiar daca au reziliat abonamentul inainte de lansarea prepay-ului... Nu stiu cat e de adevarat! Poate ca a zis asta sa scape mai repede!
Si cum s-ar putea face asta, info? Ca eu nu stiu cum sa mai fac si cu cine sa mai vorbesc! Spune, ca poate mai au si altii nevoie de trecerea la prepay chiar daca au numarul reziliat.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.