Am instalat versiunea pusa de mine mai sus pe un HP iPaq 614c si merge totul bine (vremea si restul, plus serialul). Singura chestie e ca la unele comenzi intarzie 1 max 2 secunde. L-am instalat si pe Omnia, dar n-am avut timp sa-l butonez. Pe Omnia am in vedere sa instalez un nou ROM, cateva aplicatii esentiale pt mine plus SPB-ul 3.5 (care imi place). Daca doriti va spun cum ruleaza.
am pus si eu un spb 3.0 parca si nu am fost multumit deloc ... din cauza bateriei - nu am butonat telefonul mai deloc astazi si nici nu am vorbit si...surpriza - in seara asta m-am trezit cu bateria la 20% .... si l-am scos din priza azi dimineata
@traian23 In screenurile cu SPB MS 3.5 nu e nici un plugin, toate sunt cele standard din program. In versiunea 3.0.1 foloseam Mskip widgets (de aici ) practic doar pentru a scapa de cele doua butoane de jos (Launcher, Contacts) pentru a putea pune acolo alte shortcuturi.
Se pare ca in scurt timp o sa apara versiunea Mskip si pentru 3.5. O sa pun un screen cand o instalez.
01 octombrie 2009, 10:18:32 • actualizat 01 octombrie 2009, 10:28:25 (1 ori)
La mine nu functioneaza acel 3D sms, email view. Are cineva idee daca are vreun enabler pe undeva ? Prima data cand l-am instalat am crezut ca este de la omnia, dar cand am observat ca la unii merge, m-am gandit sa va intreb !
01 octombrie 2009, 12:04:10 • actualizat 01 octombrie 2009, 12:05:35 (2 ori)
hisvideo 30-09-2009 17:22:15
A gasit cineva cum se scapa de faza cu trial de la PhonEx
In legatura cu asta....ce zici tu, am revenit sa va spun ca am deja mai bine de o saptamana si nu a mai aparut niciun trial la mine, si am facut exact cum am mai spus in urma cu cateva pagini, nimic in plus, si totul este ok! cu exceptia unui bug sau ceva care ma enerveaza si nu imi dau seama de la ce este: cand vreau sa intru in options, apas Phonepad dupa care options, sta 1 sec. 2, ca si cum se deschide...dar nu se deschide fereastra cu optiuni, nu se intampla nimic, o fi probabil de la skinul pe care il folosesc, nu stiu! , dar cert este ca tr sa dau un restart ca sa intru la optiuni, este deja a treia oara cand imi face asa eu sunt fun inesoft, dar am zis sa mai schimb putin lookul, si se pare ca tot la inesoft ma intorc
01 octombrie 2009, 17:36:57 • actualizat 01 octombrie 2009, 17:37:23 (1 ori)
@traian23 Pe SPB MS 3.0 am instalat mskip (vezi linkul de mai sus) care sterge butoanele de jos si te lasa sa pui acolo shortcuturi la ce vrei tu, le tragi pur si simplu dupa ce dai edit layout
@hisvideo Asa cum vezi in poza de mai sus, poti schimba linkul de contacts cu un shortcut la contacts in Phonex. Nu se poate schimba insa linkul la widgetul de missed calls care va deschide tot call logul din spb
Am mai citit pe net ceva legat de faptul ca SPB MS 3.5 se blocheaza, se pare ca este un conflict la anumite ferestre (de exemplu daca te uiti la contact) daca le inchizi de la x si ai instalat Pocket Plus (sau posibil alt program de acest gen) care are functie de "really close", deci care inchide complet aplicatia in loc de actiunea standard din windows care lasa sa mearga aplicatia pe fundal. Poate ca asta e motivul pentru ca se bloca la unii. Eu n-am asa ceva instalat si nu am avut probleme.
Asa imi arata acum home screen-ul. Astept noua versiune de Mskip ca sa pun shortcuturile de Phonex in loc de butoanele de jos.
01 octombrie 2009, 21:32:12 • actualizat 01 octombrie 2009, 21:36:30 (1 ori)
m-ar interesa si p mn un dialer, doar dialer si contact manager fara today sau altcv, care sa tina call history infinit adica sa nu mi se stearga history-ul dupa o luna sau dupa 100 d apeluri de la apelantul X sau Y sa se reseteze.pana acum am avut resco contact manager 2nd edition dar m-a dezamagit cand a inceput sa stearga din history dupa 200 d apelari help me plz
01 octombrie 2009, 23:18:59 • actualizat 01 octombrie 2009, 23:20:01 (1 ori)
draso 30-09-2009 19:39:41
@traian23 In screenurile cu SPB MS 3.5 nu e nici un plugin, toate sunt cele standard din program. In versiunea 3.0.1 foloseam Mskip widgets (de aici ) practic doar pentru a scapa de cele doua butoane de jos (Launcher, Contacts) pentru a putea pune acolo alte shortcuturi.
Se pare ca in scurt timp o sa apara versiunea Mskip si pentru 3.5. O sa pun un screen cand o instalez.
@traian23 Pe SPB MS 3.0 am instalat mskip (vezi linkul de mai sus) care sterge butoanele de jos si te lasa sa pui acolo shortcuturi la ce vrei tu, le tragi pur si simplu dupa ce dai edit layout
@hisvideo Asa cum vezi in poza de mai sus, poti schimba linkul de contacts cu un shortcut la contacts in Phonex. Nu se poate schimba insa linkul la widgetul de missed calls care va deschide tot call logul din spb
Ai avut dreptate la faza cu blocatul. Eu aveam WK Task si mi se bloca MS 3.5 iar acum dupa ce am dezactivat WK Task merge ca uns MS 3.5, nu se mai blocheaza!
Am mai citit pe net ceva legat de faptul ca SPB MS 3.5 se blocheaza, se pare ca este un conflict la anumite ferestre (de exemplu daca te uiti la contact) daca le inchizi de la x si ai instalat Pocket Plus (sau posibil alt program de acest gen) care are functie de "really close", deci care inchide complet aplicatia in loc de actiunea standard din windows care lasa sa mearga aplicatia pe fundal. Poate ca asta e motivul pentru ca se bloca la unii. Eu n-am asa ceva instalat si nu am avut probleme.
Asa imi arata acum home screen-ul. Astept noua versiune de Mskip ca sa pun shortcuturile de Phonex in loc de butoanele de jos.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.