Free web sms
15 472 vizualizări
826 răspunsuri
Linkuri topic "Free web sms"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
23 noiembrie 2007, 21:39:55
Pe cine ai auzit tu spunand ca nu merge? Ziceam altceva.
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera MiniLucianGL 23-11-2007 21:33:54
eu doar mam inscris la selys.ro si a doua zi am primit sms ca miau fost activate smsurile gratis,deci cine a fost copil cuminte e si acum tinut minte
, nu e vrajeala cu selys,chiar merge,doar ca trebuie facuta inregistrarea de pe un pc ,insa te poti loga si trimite sms si de pe telefon daca tiai facut cont in prealabil,confirm cele spuse de info si cine mai spune ceva contra e un mare mincinos,deci ... join www.selys.ro si www.e-talks.net 
Sunt de aceeasi parere cu romsms,ca este ok. MW Liker
60 mesaje
din 03/02/2006
SAMSUNG-SGH-E250
Mi-am facut cont pe selys dar nu pomeneste nimic de sms
Eu
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
23 noiembrie 2007, 22:26:30
katy75 sunt niste reguli ce trebuie indeplinite tocmai pt a se preveni abuzurile de conturi multiple ,au fost postate in acest topic dar cu cateva randuri mai inainte de catre userul info
moalesipufos precizez ca nu este siteul meu atat selys.ro cat si e-talks.net
moalesipufos precizez ca nu este siteul meu atat selys.ro cat si e-talks.net
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
MW Lurker
216 mesaje
din 27/10/2005
23 noiembrie 2007, 23:05:20
hmm...dubioasa chestie...si totusi,ce s-ar putea intampla cu datele tale?atata timp cat nu semnezi nimic,care e faza?
Love
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
24 noiembrie 2007, 00:00:43
Oameni buni, si mie mi se pare putin ciudata treaba cu buletinul, insa nu sunt in masura sa iau decizii, selys.ro nefiind al meu. Daca aveti propuneri/nelamuriri & alte chestii (inclusiv astea ca e teapa sau se fura date) trimiteti-le la adresa de mail mrsecret@selys.ro , el e proprietarul site-ului, de el depinde.
@Mr.killer Daca era sa se faca vreo frauda, crezi ca trebuiau mii de copii, nu ajungeau vreo 2-3 maxim 10 ? Oricum e doar opninie, nu neg ca nu se poate face nimic, insa nu de mine depinde, asa cum nu depinde de IP-EXCENTRIC sau de Blandu ce noi functii se introduc pe mobilewave, ei sunt doar moderatori, asa si eu aici.
@Mr.killer Daca era sa se faca vreo frauda, crezi ca trebuiau mii de copii, nu ajungeau vreo 2-3 maxim 10 ? Oricum e doar opninie, nu neg ca nu se poate face nimic, insa nu de mine depinde, asa cum nu depinde de IP-EXCENTRIC sau de Blandu ce noi functii se introduc pe mobilewave, ei sunt doar moderatori, asa si eu aici.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Din datele respective se constituie o baza de date,care ulterior se vinde.Cei asa greu de inteles? Sau se pot face tot felul de lucruri ilegale!!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
24 noiembrie 2007, 00:27:59
Asa, sa presupunem ca s-ar vinde, si dupaia ce s-ar face cu ea ?
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Ce iti place sa o faci pe'a prostul!!Se pot face n+1 chestii si vorbesc in cunostinta de cauza!!Asa ca nu mai incerca sa o faci pe'a desteptul cu mine!!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
24 noiembrie 2007, 00:44:13
Nu fac pe prostul, chiar te rog sa imi zici ce se poate face.
Începător
14 mesaje
din 05/10/2006
24 noiembrie 2007, 01:05:05
Hm buna la toti!
Acum nu stiu ce sa fac sa plang sau sa rad de unele afirmatii aici.
dar haideti sa clarificam o treaba cu Selys.ro
O baza de date se creaza cu userii inregistrati-- da acest lucru e adevarat, dar nu tine de buletin cum si oricum nu se vinde.
La ora actuala sunt dou tipuri de conturi cel standard pentru cei neverificati si cel basic pentru cei verificati.
Cei verificati au o optiune in plus si anume sms-urile gratuite.
Verificarea se face sau pe baza de buletin sau pe baza de webcam,(e nou).
Am facut experienta pe motor de cautare cu conturile multiple si abuzurile (injuraturi,amenintari s.a.m.d.), deci am invatat cate ceva.
Datele din buletin nu se vand,nu se face alte smecherii cu ele, e folosit numai si numai pentru verificarea persoanei respective.
Am avut si pe motor aceasta forma de verificare, si nu cred ca poate cineva spune ca i sau facut magarii cu datele personale.
In fine cate ceva inca, am mai spus-o si o mai spun:
Toate mail-urile sau sms-urile trimise se logheaza,de la cine la cine,ora data samd.
Acum nu stiu ce sa fac sa plang sau sa rad de unele afirmatii aici.
dar haideti sa clarificam o treaba cu Selys.ro
O baza de date se creaza cu userii inregistrati-- da acest lucru e adevarat, dar nu tine de buletin cum si oricum nu se vinde.
La ora actuala sunt dou tipuri de conturi cel standard pentru cei neverificati si cel basic pentru cei verificati.
Cei verificati au o optiune in plus si anume sms-urile gratuite.
Verificarea se face sau pe baza de buletin sau pe baza de webcam,(e nou).
Am facut experienta pe motor de cautare cu conturile multiple si abuzurile (injuraturi,amenintari s.a.m.d.), deci am invatat cate ceva.
Datele din buletin nu se vand,nu se face alte smecherii cu ele, e folosit numai si numai pentru verificarea persoanei respective.
Am avut si pe motor aceasta forma de verificare, si nu cred ca poate cineva spune ca i sau facut magarii cu datele personale.
In fine cate ceva inca, am mai spus-o si o mai spun:
Toate mail-urile sau sms-urile trimise se logheaza,de la cine la cine,ora data samd.
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
24 noiembrie 2007, 01:10:22
hm.. daca stau sa ma gandesc bine se pot face destule cu un buletin. De ex, daca ai vreun prieten broker, poate sa mânărească cate ceva si te inscrie pe un fond de pensie privata si lui ii iese comision... deci ganditi-va bine inainte sa dati datele cuiva necunoscut pentru 2 sms-uri...
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0
Începător
14 mesaje
din 05/10/2006
24 noiembrie 2007, 01:15:16
Punisher 24-11-2007 01:10:22
hm.. daca stau sa ma gandesc bine se pot face destule cu un buletin. De ex, daca ai vreun prieten broker, poate sa mânărească cate ceva si te inscrie pe un fond de pensie privata si lui ii iese comision... deci ganditi-va bine inainte sa dati datele cuiva necunoscut pentru 2 sms-uri...Ok pana se clarifica treaba, asta cum o facem si cum nu nu mai trimiteti nimica.
Cei care au fost cuminti cum a zis Lucian, nu sunt uitati.
Pana una alta ramane webcamul
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Nici atunci cand avea connex-ul myx-ul,nu-ti cereau astfel de date!!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
24 noiembrie 2007, 01:44:27
Nu, dar acolo nici nu platea o persoana facturile userilor. Plus ca ei deja aveau acele date, de la telefon.
Înapoi la Situri diverse
Topicuri similare
›
ethanleung
acum 9 ani
0
330 vizualizări
›
ethanleung
acum 9 ani
0
354 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.