E buna pe dracu' din moment ce NU MERGE! Am facut cont la ei mai demult si acum observ ca nu mai exista contul. Asta e adresa serioasa sau e un jaf nenorocit ce-ti mananca nervii?
Calm vere...Probabil ca s-a depistat ca ai mai multe conturi asa cum imi facusem eu 10...Si nu mai imi merge decat unul ca de....asa sunt unii romani....Dar este foarte serois!
pt toti cei ce puneti intrebari aici in legatura cu siteul www.motor-de-cautare.com , va rog sa intrati si pe www.motor-de-cautare.com/forum si sa va inregistrati pt a va crea un user nou pentru forum/apoi aveti voie sa puneti orice intrebare va e voua mai draga sau chiar sa participati la discutiile de pe forum , totodata tin sa amintesc ca in forumul de pe motor-de-cautare am scris cateva siteuri ce permit trimiterea de smsuri si in romania alaturi de cateva explicatii scurte
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
E buna pe dracu' din moment ce NU MERGE! Am facut cont la ei mai demult si acum observ ca nu mai exista contul. Asta e adresa serioasa sau e un jaf nenorocit ce-ti mananca nervii?
Salut modoran! daca contul a fost sters am avut si un motiv pentru a o face.Si inca ceva inainte de a injura si a spune ca e jaf cea ce facem mai bine te-ai gandi ce ai facut fals.Regulamentul e valabil pentru toti.
si mai am si eu o intrebare. ip extern 86.105.xxx.xxx - router - apoi ip 192.168.xxx.xxx. in cazul asta ce se intampla daca eu am un cont si-i spun si vecinului meu sa-si faca un cont? ne anuleaza contul la amandoi?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.