Slackware linux este cea mai batrana distributie linux si cea mai linux like , acum ajunsa la versiunea 12.1. Are de toate incluse pe dvd-ul de install, printre care window managerele: kde, xfce, blackbox, etc. plus o multitudine de pachete pt development, multimedia, servere apache, mysql, php, sendmail.
din cate stiu ...slackware e cel mai greoi linux dintre toate
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Nu e chiar cea mai greoaie, dar totusi nu e recomandata unui incepator. E o distributie ce are un mod original de functionare, fiind la baza multor alte distributii. Practic, se numara printre cele 4 mari distributii de baza: Debian, Slackware, Red Hat si Gentoo
asa a fost cunoscut slackware in trecut ca fiind o distributie greoaie pt cei noi in linux, dar acum nu prea mai este, ai scripturi care lucreaza cu dialoguri pt configurarea sistemului, cum ar fi netconfig
Nu boot-eaza cel mai repede, sunt distributii mici care boot-eaza in cateva secunde (totusi nu poti compara Slackware cu DSL, nu?), dar Slackware e recunoscuta ca fiind una din cele mai rapide si mai stabile distributii Linux.
28 octombrie 2008, 11:05:43 • actualizat 28 octombrie 2008, 11:10:40 (1 ori)
Booteaza Slackware destul de repede, numai dupa ce ai aruncat tot rahatul din kernel! Eu rulez acum Slackware 12.0/12.1 Kernelul meu custom cantareste 1484Kb.
ov1d1u 17-10-2008 11:57:28
Nu e chiar cea mai greoaie, dar totusi nu e recomandata unui incepator. E o distributie ce are un mod original de functionare, fiind la baza multor alte distributii. Practic, se numara printre cele 4 mari distributii de baza: Debian, Slackware, Red Hat si Gentoo
Dintre care este cea mai mare!
Note: Posts were merged
DO NOT FEED THE TROLLS ! ######################## YOU HAVE BEEN WARNED
11 februarie 2009, 19:46:54 • actualizat 11 februarie 2009, 19:54:51 (2 ori)
Patrick Volkerding spre deosebire de Canonical. Ltd, nu emite releas-urile de Slackware la data convenita, ci atunci cand ele sunt gata. KDE-4.x este deocamdata intr-un stadiu experimental, de aceea nu se livreaza cu distributia. Atunci cand va aparea versiunea 12.3 de Slack, poate KDE-4.2 va fi deja veche, nu stiu. Daca Mister Patrick inca nu a inclus KDE-4.x in distributie by default, atunci a avut motive serioase pt. asta. Exista inca posibile vulnerabilitati, cred. Oricum, daca unii Slackeri vor sa experimenteze cu KDE-4.2, nu au decat sa o compileze si sa o testeze. KDE-3.5.10 este stabila, functionala si estetica. De altfel eu sunt adept convins al WindowMaker si Fluxbox
A-a-a, am inteles acum: Slackware-12.2 + KDE ? Pai nu merita sa-ti "bagi" Slackware pentru atata fleac. Fedora, SuSE poftim. Da, Slackware nu-ti trebuie.
si nu`mi bag slack doar pt kde, sunt fan gnome, am folosit si vreau sa folosesc slackware pt stabilitatea lui si compactibilitatea lui.
fedora,suse? cele mai naspa distro`uri pe care le`am putut incerca vreodata. mai ales fedora,care mi`a crapat dupa ce i`am facut update si mai aiurea e ca am fedora pe un server,si stiu catusi de catusi ceva comenzi specifice fedora/centos desi pe desktop nu folosesc )
11 februarie 2009, 20:08:25 • actualizat 11 februarie 2009, 20:10:50 (1 ori)
A-a-a,GNOME? Atunci uite cum faci: install Slack-12.2 apoi download GNOME pentru Slackware. Cauta gsb, dropline-gnome, gware pe Google. Dupa cum vezi, desi P. nu sustine oficial GNOME, in Slackware exista mai mult GNOME decat pe alte distributii. Asta multumita voluntarilor.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.