uite un emo truuu...

Părinții băiatului din Avrig, județul Sibiu, cel care a plănuit să se sinucidă în același timp cu prietena sa din Serbia, sunt în stare de șoc. În încercarea de a-l ajuta, cei doi soți și-au dus copilul la psiholog.
Gabriel C. (16 ani) a fost adoptat la vârsta de șapte ani dintr-un orfelinat din București. Noii săi părinți i-au oferit un cămin adevărat în Avrig, Sibiu. Au reușit să îl protejeze până în urmă cu doi ani, când puștiul a devenit adept al curentului emo.
S-au cunoscut pe Internet
Pe internet a cunoscut o fată de 17 ani din Belgrad (Serbia), și ea emo. Nu i-a legat o iubire profundă, ci doar gândurile negre despre moarte, așa că au plănuit să se sinucidă în același timp.
Gabriel a făcut primul pas - pe 28 septembrie, a fugit de acasă și a fost descoperit o zi mai târziu de o femeie, în Sinaia. “L-am găsit leșinat și m-am îngrijorat. Medicii mi-au spus apoi că băuse otravă", a zis Maria.
Pe patul de spital, puștiul a povestit despre pactul făcut cu prietena sa, așa că autoritățile au alertat polițiștii din Serbia. În camera fetei, aceștia au găsit un pistol cu care ea urma să se împuște, dacă nu mai afla vești de la Gabriel. Băiatul s-a întors acum acasă, iar părinții lui l-au dus la un psiholog, în speranța că îl vor putea ajuta.
http://libertatea.ro/stire/pustiul-emo-dus-la-psiholog-259782.html