ATENTIE UN ACUMULATOR NU SE POATE INCARCA CU TENSIUNE ci cu
CURENTPe wap se descarca mai repede datorita faptului ca emisia merge din plin si la valori maximale , de aceea se recomanda sa utilizati cat mai putin telefonul in acest mod (Datorita frecventei mari de emisie de ordinul Ghz , se cheama ca sunt microunde )

, daca intelegeti

, cat prveste faptul ca il tii sau nu in priza la "incarcat" asta nu are nici o relevanta , incarcarea acumulatoarelor moderne de orce tip se face in impulsuri dreptunghiulare cu frecvente variabile - aceasta se stabileste in functie de cat de "gol" sau "plin" este acumulatorul ,sau factorul de umplere a acestor impulsuri poate varia (aceasta la frecventa fixa)deci nu cred ca exista vreun pericol daca-l tii o ora sau zece la "incarcat" eu personal cand sunt conectat cu PC -ul , deci emisie foarte mare in conditii de semnal precar nu il scot din priza(incarcatorul) , asta face bine si la acumulator ca nu ajunge la "pragul" critic al descarcarii partiale (de 3 ani am acelasi acumulator si nu am probleme cu el ) iar la mine wap este non stop de dimineata pana dimineata .
Sunt si asa zisi acumulatori produsi in China in special care nu se pot ridica la mari pretentii , asa sunt ei nu dati vina pe faptul ca nu ati respectat conditiile "Normale" de incarcare , pur si simplu atata pot ei , ca solutie cumparati-va acumulatori certificati de la magazine specializate , si produsi daca se poate de firma mama
PS > Pentru Nokia se stie ca punctul forte al acestui produs nu este tocmai durata de folosinta intre 2 cicluri de incarcare a acumulatorului , oricum compenseaza prin alte calitati , nu le poti avea pe toate , FAN Nokia