Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
31 iulie 2008, 13:22:40 • actualizat 31 iulie 2008, 13:23:11 (1 ori)
Dap,e mai bine cu teme,mie imi place asta,ma repet,imi place tare,ca nu e obositoate la ochi,o tema deschisa la culoare,deranjeaza la citit.Infine,se pot incerca mai multe teme,si cea mai buna,sa ramana,ceva de genul "votati tema",sau nah,nu stiu.Dar merge brici tema de acum,mai ales cu opera asta noua pe care o am
31 iulie 2008, 15:11:57 • actualizat 31 iulie 2008, 15:12:36 (1 ori)
Stii.. mie mi se par culorile mai deschise mai relaxante (na bine acuma, nu alea tipatoare) si cele inchise mai obositoare... chestia asta tine de gusturi si obisnuinta. (eu pe XP folosesc tema olive green)
Geeo 31-07-2008 12:55:51
sunt pentru teme ce zici de o rotunjire a colturilor? acolo unde se poate, bineinteles.
Daca ma pun sa rotunjesc ar trebui modificata structura elementelor.. in plu ar intervenii mai multe imagini - ceea ce nu vreau. Asa se folosesc vreo 5 imagini mici mici pt fundaluri
@Cint nu vor fi prea multe.. poate vreo 5-6 teme.
@metagnome thx
Ne mai gandim la combinatii de culori, poate o sa vina un black si un silver candva. Si poate un pink )
@unickull pt ca sa stiu ce tema sa las pe default. Sa stiu ce vrea majoritatea.
31 iulie 2008, 15:14:41 • actualizat 31 iulie 2008, 15:25:31 (2 ori)
DSF ,acuma...stiintific...cea mai linistitoare culoare pentru ochiul uman e verdele. da nu ala lime tipator sau ala inchis. nu mai stiu ce nuanta. insa am citit un articol de specialitate pe tema asta. chiar daca cei pe care s-a facut testul le placea sau nu verdele ,a iesit cel mai bine in test
DSF ,pink cand numarul fetelor sau homosexualilor va trece de 20%. pana atunci...sa fim seriosi.
btw,daca tot umbli pe la butoane,de ce nu pui linkurile de chat la vedere? sus ,sau pe stanga?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
1) Mi-ar place sa am de unde sa aleg,ziua merge ceva mai deschis iar noaptea sa bag astea cu culori mai inchise...Pana acum e grozav.Good job,parca nu-mi vine a crede cum arta in haine noi...Si cand ma gandesc cum era la inceput...
01 august 2008, 13:46:27 • actualizat 01 august 2008, 13:47:27 (2 ori)
am intrat si eu acum pe versiunea html putin de pe tel si tema aia pe verde trebuie sa ramana(obligatoriu). e super. e mai tare decat aia pe negru. si dsf, un rosu mai sters putin, cum are c100 cu 6.1 la Architecture se poate? poate are si c600 tema aia, sa iti faci o idee. daca nu, pun eu un screen.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.