Joburi
1 638 vizualizări
108 răspunsuri
Linkuri topic "Joburi"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
20 aprilie 2009, 17:34:16
Ce zic daca hasesti un loc de munca studiezi cerintele , si cauti numarul de telefon pe net d ela firma si suni sa intrebi de post daca mai e valabil ; daca astepti sa te caute , ca depui cv , greu

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
20 aprilie 2009, 17:39:48
Asa si?
Suni si intrebi daca mai e de actualitate anuntul pentru postul X publicat pe site-ul Y?
Cei de la resurse umane spun da si asteapta CV-ul si scrisoarea ta de intentie.
Tot acolo ajungi!
Suni si intrebi daca mai e de actualitate anuntul pentru postul X publicat pe site-ul Y?
Cei de la resurse umane spun da si asteapta CV-ul si scrisoarea ta de intentie.
Tot acolo ajungi!

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
60 aprecieri
20 aprilie 2009, 18:16:19 • actualizat 20 aprilie 2009, 18:23:46 (1 ori)
Marius 20-04-2009 15:55:18
Se mai gasesc joburi in perioada asta? 

Eu cand am aplicat pe ejobs ,bestjobs am fost si chemat (si nu de putine ori, dar la unii ii intrebam direct unde e locatia si le spuneam ca nu sunt dispus sa ma deplasez zilnic pana la mama naiba - vezi ca unii au sediul prin otopeni ,altii dincolo de centura bucurestiului,depinde de locatia ta cat de mult iti convine) insa nu am m-am angajat la vreunul de pe acolo din cauza ca ofereau mult prea putin. Practic nu era niciun castig notabil din schimbarea locului de munca asa ca am ramas unde eram... Acum se cauta munca multa si plata putina. Daca n-ai incotro accepti si asta

pacat ca nu esti fata. studiourile de video-chat cauta in prostie pe vremurile astea

Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
20 aprilie 2009, 18:23:16
Nu am experienta "aproape 0" ci chiar 0
!Poate o sa gasesc eu ceva, momentan ma intereseaza sa fac niste bani, nu conteaza in ce domeniu...e bine si sa impart pliante
.

MW Addicted
920 mesaje
din 03/12/2007
1 aprecieri
12 august 2009, 20:33:59
cine vrea un job online sa dea pm

12 august 2009, 21:04:12
Tu angajezi ? :-D In fine cred ca sunt multi care au aplicat daca l-ai gasit undeva pe bestjobs , ejobs , myjob .

MW Addicted
920 mesaje
din 03/12/2007
1 aprecieri
12 august 2009, 21:08:23
e vorba de un site, nu fac eu angajari
...eu trimit invitatie la care primesc un punctaj pt fiecare cont creat in urma invitatiei

MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
12 august 2009, 21:22:42
cît despre ceea ce va fi, deocamdată e sublim
12 august 2009, 21:25:12

MW Addicted
920 mesaje
din 03/12/2007
1 aprecieri
13 august 2009, 00:37:48
bineinteles

doar la videochat merge pe vremea asta...

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
13 august 2009, 09:27:52
Redactor colaborator
Descrierea postului:
Cautam redactori-colaboratori in vederea dezvoltarii unei enciclopedii online despre piata de capital. Acestia vor lucra in regim part time, fara ca prezenta la sediul companiei sa fie necesara.
Responsabilitati
-documentare pentru realizarea de materiale informative pe tema pietei de capital;
-redactare materiale informative de tipul celor de pe Wikipedia;
-introducere articolelor pe site;
-mentine legatura cu departamentul de marketing si analiza al companiei.
Cerinte:
-experienta in redactarea materialelor informative;
-cunostinte despre piata de capital reprezinta un plus;
-cunoasterea enciclopediilor de tip Wikipedia reprezinta un plus.
Oferta (bonusuri, beneficii):
-pachet financiar, in functie de performanta;
-program flexibil de lucru;
-oportunitatea de a lucra intr-un business dinamic;
-posibilitati de dezvoltare.
Detalii
Descrierea postului:
Cautam redactori-colaboratori in vederea dezvoltarii unei enciclopedii online despre piata de capital. Acestia vor lucra in regim part time, fara ca prezenta la sediul companiei sa fie necesara.
Responsabilitati
-documentare pentru realizarea de materiale informative pe tema pietei de capital;
-redactare materiale informative de tipul celor de pe Wikipedia;
-introducere articolelor pe site;
-mentine legatura cu departamentul de marketing si analiza al companiei.
Cerinte:
-experienta in redactarea materialelor informative;
-cunostinte despre piata de capital reprezinta un plus;
-cunoasterea enciclopediilor de tip Wikipedia reprezinta un plus.
Oferta (bonusuri, beneficii):
-pachet financiar, in functie de performanta;
-program flexibil de lucru;
-oportunitatea de a lucra intr-un business dinamic;
-posibilitati de dezvoltare.
Detalii

Art Director
6160 mesaje
din 25/08/2005
16 aprecieri
09 septembrie 2009, 15:28:37 • actualizat 09 septembrie 2009, 15:28:55 (1 ori)
Cine vrea sa lucreze ca programator? Full sau part-time, sa stie cu ce se mananca microsoft navision, php sau asp... oricum se mai invata pe parcurs. Job-ul e langa Bucuresti dar se poate lucra si de acasa daca se ajunge la un consens. Cine e interesat sa dea PM.

Art Director
6160 mesaje
din 25/08/2005
16 aprecieri
10 septembrie 2009, 15:21:18
Puteti trimite CV, scrisoare de intentie, intrebari, si ce mai vreti voi la cristian.mitrea@suki.ro . Bafta!
08 octombrie 2009, 13:06:24
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
›

whiteboy
acum 12 ani
21
491 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.