Sa nu sti ca nu da mereu rezultate corecte.Am o melodie din 2008 ceva cu "kevin" etc si cand i-am dat auto tag a "recunoscuto" ca o melodie a nu stiu carui "kevin" de prin 1982, si melodia mea e genul ala care il auzi in club si winampul imi facea trimitere la acea vechitura cantata de un afro american.
) Inainte sa intru in topic,am crezut ca s-a "pus" de concursuri pe forum .Si acum on:importanta metoda,nu o stiam si am cateva melodii bune fara o denumire clara
Musicbrainz e iar un serviciu pentru recunoasterea melodiilor in functie de o amprenta audio. Amarok are implementat suportul pentru Musicbrainz, iar in Winamp acesta poate fi folosit prin intermediul unui plugin.
10 iunie 2008, 00:51:01 • actualizat 10 iunie 2008, 00:55:40 (1 ori)
Tare ov1d1u! Mersi.
Am incercat Picard, the Next-Generation MusicBrainz Tagger, si pe langa ca iti da informatia completa despre un fisier audio (mp3, mp2, wma, wav, mp4, etc) iti afiseaza si celalte piese din volumul din care face parte piesa respectiva
@Claudiu21 asa e, dar in majoritatea cazurilor recunoaste melodia cu succes. Oricum nu toate melodiile sunt recunoscute cu aceste motoare de "music recognition".. cel putin o melodie nu a gasit-o nici unul dintre motoarele prezentate mai sus
10 iunie 2008, 01:14:06 • actualizat 10 iunie 2008, 01:14:32 (1 ori)
Pai depinde ce tipuri de melodii sunt cele pentru care vrei sa afli artistul si titlul... Sunt foarte putine sanse ca astfel de servicii sa functioneze pe manele, populara sau mai stiu eu ce genuri muzicale. Musicbrainz, de exemplu, observ ca nu le prea are cu house-ul si remix-urile...
10 iunie 2008, 10:57:00 • actualizat 10 iunie 2008, 11:01:52 (1 ori)
Oameni, acest topic a fost deschis in aria Software pt PC, deci aici se posteaza doar solutii pentru PC, si nu telefon mobil!
Si fara cereri gen "cine stie cum se numeste melodia asta?" sau "de unde pot lua melodia full?"!!
De aia vorbim aici de solutii pentru recunoasterea melodiilor tocmai pentru a stopa cereri de genu.. N-ai internet sau/si PC? Asta e problema ta.. posteaza pe alt topic dar pastraza-l pe acesta cat mai curat.
nu este cine stie ce eficient acest auto-tag de la winamp, de exemplu aveam o melodie cu numele ce, imi gaseste nusti-u ce melodie care avea prin nume "ce" dupa care redenumesc melodia in "bug mafia" si imi gaseste "B.U.G. Mafia - Mafia" deci acest serviciu nici nu se ia dupa amprenata vocala, este de tot
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Dar ai luat si un exemplu tare elocvent E firesc sa mai dea rateuri dar indiferent cum functioneaza este un serviciu gratuit ce poate fi totusi de folos in multe cazuri
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.