cel mai bun pt sisteme linux este wmware workstation le folosesc pe toate 3
Nu neaparat, am testat ubuntu pe vmware si centra total aiurea pozitia mouse-ului, in virtualbox totul era in regula. Pe virtualpc nu am putut instala nici o varianta de linux, dadea ceva eroare in procesul de bootare.
eu tot ubuntu am testat in vmware si a mers perfect,ma gandesc sa nu fie si de la propietatile procesoarelor,din cate stiu un factor foarte important il joaca si procesorul de la pc
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
10 martie 2010, 21:06:40 • actualizat 10 martie 2010, 21:07:48 (2 ori)
Foloseste cineva vmware 7.0.1? eu cand am instalat 7.0.1 nu mi-a mai instalat si fisierele iso cu drivere iar cand dau "install vmware tools" se descarca pand la 100% si apoi imi da eroare.. poate pune cineva fisierul iso cu driveri pt windows?
09 mai 2010, 22:06:15 • actualizat 09 mai 2010, 22:11:52 (1 ori)
Ghilescu_Bogdan 09-05-2010 21:33:02
modoran 09-05-2010 21:30:00
Mai bine il testezi pe hardware real, ca de aia e livecd, nu modifica nimic
Stiu dar nu imi vede stick-ul wireless si tocmai de asta am nevoie si ma gandesc ca poate asa o sa functioneze.?
Sa inteleg ca ai rulat Live CD-ul cu sistemul de operare Linux si nu iti recunoaste stickul wireless? Atunci putine sanse sa ti-l vada pe acelasi sistem emulat in masina virtuala.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.