Buna seara prieteni,
Imi cer mii de scuze daca topicul meu a fost creat intr-o arie nepotrivita pt el. Sunt nou pe forumul mobilewave, dealtfel acesta este si primul meu topic aici. Daca am deranjat, rog adminul sa fie amabil si sa mute topicul.
Introducere: (Inceputul)
Vreau sa folosesc shmessenger si pe nokia 3230. Astazi, cu ajutorul lui Alex, un membru de aici, am reusit sa instalez si sa intru pe messenger cu un alt telefon cu wm6 (samsung i600).
Problema:
Am facut setarile pt wap unlimited pe tel. Browserul merge ok (in limitele impuse de device). Am instalat shmessenger midp. Am scris userul de pe shmessenger si cel de pe yahoo, am dat login, mi-a aparut o fereastra de unde sa selectez cu ce vreau sa ies pe net, am selectat orange wap csd, face apel la orange, imi zice retea ocupata si primesc un mesaj ca nu mai am credit, desi ar trebui sa fie free wap-ul.
Prin urmare, as dori, daca se poate, sa ma ajute cineva indrumandu-ma cum sa-mi setez telefonul bine pt wap unlimited by orange. Am sa sterg toate setarile facute anterior...
Multumesc mult, seara buna!
setari wap unlimited pe 3230
1 758 vizualizări
9 răspunsuri
Linkuri topic "setari wap unlimited pe 3230"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
02 mai 2008, 02:18:54
Orange Wap CSD e exclus din optiunea WAP UNLIMITED si e taxat separat. Prin wap unlimited ai trafic gratuit prin GPRS/EDGE/3G/3G+. Sterge setarile de WAP CSD si fa urmatoarele setari:
1) Apasă tasta de meniu și selectează [Web] > [Opțiuni].
2) În listă, derulează în jos până la [Setări] > [Punct de acces predefinit] și apasă [Opțiuni].
3) Selectează [Modifică], apasă [Opțiuni], alege [Punct de acces nou], urmărește săgeata și selectează [Folosește setări predefinite].
4) Introdu următoarea informație:
Conexiune nume: Orange World
Suport date: selectează [GPRS] și apasă [OK].
Punct de acces nume: wap
Nume utilizator: -
Afișare parolă: nu
Parolă: -
Autentificare: securizat
Pagina de start: http://wap.orange.ro
5) Apasă [Opțiuni] și selectează [Setări avansate].
6) Introdu următoarea informație:
Adresă IP tefon: mod automat
Server nume primar: (-)
Server nume secundar: (-)
Adresă serverului proxy: 62.217.247.252
Numărul portului proxy: 8799
7) Apasă de două ori [Înapoi].
8) Pentru a activa profilul, în listă, alege profilul creat, Orange World și apasă [Opțiuni] > [Selectează].
Profilul este salvat și activat.
1) Apasă tasta de meniu și selectează [Web] > [Opțiuni].
2) În listă, derulează în jos până la [Setări] > [Punct de acces predefinit] și apasă [Opțiuni].
3) Selectează [Modifică], apasă [Opțiuni], alege [Punct de acces nou], urmărește săgeata și selectează [Folosește setări predefinite].
4) Introdu următoarea informație:
Conexiune nume: Orange World
Suport date: selectează [GPRS] și apasă [OK].
Punct de acces nume: wap
Nume utilizator: -
Afișare parolă: nu
Parolă: -
Autentificare: securizat
Pagina de start: http://wap.orange.ro
5) Apasă [Opțiuni] și selectează [Setări avansate].
6) Introdu următoarea informație:
Adresă IP tefon: mod automat
Server nume primar: (-)
Server nume secundar: (-)
Adresă serverului proxy: 62.217.247.252
Numărul portului proxy: 8799
7) Apasă de două ori [Înapoi].
8) Pentru a activa profilul, în listă, alege profilul creat, Orange World și apasă [Opțiuni] > [Selectează].
Profilul este salvat și activat.
Începător
21 mesaje
din 01/05/2008
02 mai 2008, 04:39:56
Multumesc frumos pt setarile alea. Daca nu ma insel, si nu cred ca o fac, sunt de pe orange.ro
le incercasem deja, dar in disperata incercare de a rezolva problema am refacut setarile and guess what?!
same fu**ing result
Va rog mult, daca cineva are vreun pont, sa mi-l dea si mie. Apropo: acum nu mai merge nici browserul
le incercasem deja, dar in disperata incercare de a rezolva problema am refacut setarile and guess what?!
same fu**ing result
Va rog mult, daca cineva are vreun pont, sa mi-l dea si mie. Apropo: acum nu mai merge nici browserul
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Windows CE
Nu functioneaza shMessenger cu apn wap pe 3230, de altfel nici o aplicatie java nu se poate conecta cu apn wap pe acest model.
Symbian
ma mir modoran pentru ca e symbian telefonul.In fine o alta varianta e sa primesti setarile prin sms si tu doar sa le salvezi.
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
02 mai 2008, 09:05:01
Posibil sa nu mearga decat cu apn "internet"!Incearca si aicipentru setari automate!
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
SonyEricssonW950i
pe 3230 merg doar cu apn internet aplicatiile! pentru a functiona cu apn wap pune shmessenger ce are setari pentru proxy #/file.php?id=138161( 2.10 beta ) si opera mini la care poti seta proxy! #/file.php?id=17614 ( 1.26 ,asta am testat-o acum ceva timp )
alte nelamuriri aici sau pm 
o fii symbian, dar trebuie sa fie cel putin s60 v2 ui 8.0 ca sa mearga cu apn wap , pe cand 3230 e s60 v2 UI 7.0 din cate imi amintesc !
alte nelamuriri aici sau pm 
smekerul 02-05-2008 08:02:56
ma mir modoran pentru ca e symbian telefonul.In fine o alta varianta e sa primesti setarile prin sms si tu doar sa le salvezi.MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
Nokia6234
Sters! .
Începător
21 mesaje
din 01/05/2008
02 mai 2008, 14:39:23 • actualizat 03 mai 2008, 01:41:42 (1 ori)
Next in our show: gramada de multumiri:
SPIDERPC - pentru del;
edgetwism - Iti multumesc mult! Dupa ce scriu acest mesaj o sa incerc sa instalez ce mi-ai dat tu, si apoi o sa dau un edit sa va spun daca a mers sau nu.
arab - am incercat setarile si tot degeaba
cred ca versiunea de symbian este de vina, oricum multumesc mult de tot!
Multumesc smekerul si modoran.
EDIT: Am reusit! Am instalat versiunea de shmessenger cu wap proxy. Va multumesc mult! Acum singura problema este acumulatorul care seaca dupa cateva ore iar device-ul se incinge de mama focului. Oricum, eu va multumesc mult pt ajutor, sper sa va returnez si eu vreodata favoarea!
SPIDERPC - pentru del;
edgetwism - Iti multumesc mult! Dupa ce scriu acest mesaj o sa incerc sa instalez ce mi-ai dat tu, si apoi o sa dau un edit sa va spun daca a mers sau nu.
arab - am incercat setarile si tot degeaba
cred ca versiunea de symbian este de vina, oricum multumesc mult de tot!Multumesc smekerul si modoran.
EDIT: Am reusit! Am instalat versiunea de shmessenger cu wap proxy. Va multumesc mult! Acum singura problema este acumulatorul care seaca dupa cateva ore iar device-ul se incinge de mama focului. Oricum, eu va multumesc mult pt ajutor, sper sa va returnez si eu vreodata favoarea!
MW Lurker
392 mesaje
din 28/02/2006
Symbianmodoran 02-05-2008 06:02:42
Nu functioneaza shMessenger cu apn wap pe 3230, de altfel nici o aplicatie java nu se poate conecta cu apn wap pe acest model.
Viata e scurta...Traieste-o la maxim!!!
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.