iulian, nu stiu dar cred ca le tine ceva vreme...stiu un site care are muzica pusa acolo... deci cel putin 10 zile creca le tine..Oricum citeste conditiile de-acolo poate spune ceva...de "Cat le tine"
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Vreau sa folosesc topicul asta sa semnalez celor care uplodeaza cateva lucruri: 1. Nu mai uploadati jpg-uri facute cu camera telefonului cu prietena , scoala , cainele , mamaia , etc pt NU ma si NU NE intereseaza. ( in schimb puteti pune wallpapeuri demne de a le spune asa nu foto cu colegii vostrii ca sincer nu am de gand sa vad scoala voastra , cururi de profesoare sau cine stie ce tampenii mai au unii pe telefoane) Culmea e ca imi puneti colectia voastra la upload de zici ca e interes general. Bine ca nu puneti 1000 de poze. Poate o vad si pe asta.
2.NU mai puneti MP3-uri compresate in VBR(variable bit rate).
3. Nu mai faceti AMR-uri proprii dupa tonuri celebre ca sunteti jalnici ( era sa mor de ras cand l-am auzit pe unu care s-a inregistrat cu telefonul si si-a facut ton de apel .. ceva gen "Dorele... vezi ca te cauta cineva...etc" LAME!
super tare linkul asta. de mult cautam asa ceva. fac o poza si o trimit direct pe mail. pacat ca nu are optiune sa atasezi mai multe fisiere. mai stie cineva site-uri pe care se poate face upload direct de pe tel?
fake sms.......... poti trimite mesaj de pe ce numar vrei
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.