Cel mai probabil P5i in cateva luni si noul walkman cu uiq - "beibei"
UIQ3.3 nu e o versiune complet noua ci doar una imbunatatita a UIQ3 - vechile aplicatii vor fi compatibile cu el. Probabil ca producatorii doar au "adaptat" vechile programe la noua versiune, la urma urmei nu e ca trecerea de la UIQ2 la UIQ3. Posibil ca si G700/G900 sa ruleze pe UIQ3.3 atunci cand vor fi lansate desi eu unul nu prea cred.
La urma urmei UIQ lanseaza ce versiuni vrea, depinde de SE daca vor sau nu sa implementeze acea versiune in tel lor - vezi UIQ3.1 si UIQ3.2 care sunt disponibile doar pe telefoane Motorola (deocamdata).
UIQ
9 343 vizualizări
238 răspunsuri
Linkuri topic "UIQ"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
29 martie 2008, 23:33:07
Cateva screenshots cu noul UIQ 3.3:
Opera Mobile 9.5 ruland pe UIQ 3.3

Dashboard cu Opera widgets

Taskmanager

Sursa: http://www.uiqblog.com/
"Another important aspect of UIQ 3.3 is that it will be the single version of the platform used by all UIQ licensees for their next generation of phones. Until now Sony Ericsson has been using UIQ 3.0, while Motorola both UIQ 3.1 and UIQ 3.2. Moving both our licensees to the same version of UIQ offers our licensees better value"
Sa speram ca printr-un update de firmware SE va introduce UIQ3.3 macar pe P1i. Ar fi o miscare inteligenta din partea lor. Daca nu se va intampla lucrul acesta atunci e clar ca va trebui sa asteptam P5i si/sau G700/G900
Opera Mobile 9.5 ruland pe UIQ 3.3

Dashboard cu Opera widgets

Taskmanager

Sursa: http://www.uiqblog.com/
"Another important aspect of UIQ 3.3 is that it will be the single version of the platform used by all UIQ licensees for their next generation of phones. Until now Sony Ericsson has been using UIQ 3.0, while Motorola both UIQ 3.1 and UIQ 3.2. Moving both our licensees to the same version of UIQ offers our licensees better value"
Sa speram ca printr-un update de firmware SE va introduce UIQ3.3 macar pe P1i. Ar fi o miscare inteligenta din partea lor. Daca nu se va intampla lucrul acesta atunci e clar ca va trebui sa asteptam P5i si/sau G700/G900
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
02 aprilie 2008, 23:36:20
Aceasta cica ar fi o fotografie a lui P5i, publicata de USEB (Unofficial sony Ericsson Blog):

People! The storm is coming, and we’ve just beat Sony Ericsson at announcing it. We’re of course talking about the mysterious, super high-end smart phone, often referred to as ’Paris’.
We’ve gotten our hands on the official product video of Paris, and even though we won’t be able to show you the video at this point in time (wait two weeks!), we can show you a few screen shots from the video with the most crucial parts blurred out a bit.
Paris will feature a full keyboard in known P1-style - below the screen, that is! Why? Well, Paris is a slider! It looks drop-dead-gorgeous and is set to slay, yes SLAY, other competitors on the market. It runs UIQ 3.3, and well, have a look at the picture. That pretty much says it all.
Paris will be announced before the end of May, and will be available in shops as early September! We haven’t got a price tag on this baby as of yet, but we’ll definitely be trying to sniff it up! So, picture after the jump! We’ll show you a picture of the back a bit later on
sursa: http://blog.se-nse.net/2008/04/02/exclusive-unveiling-sony-ericsson-paris/
Acum sincer vorbind, chiar daca baietii astia o nimeresc destul de des, sunt cam satul de zvonuri si fotografii "neoficiale" asa ca pana nu vad nu cred.

People! The storm is coming, and we’ve just beat Sony Ericsson at announcing it. We’re of course talking about the mysterious, super high-end smart phone, often referred to as ’Paris’.
We’ve gotten our hands on the official product video of Paris, and even though we won’t be able to show you the video at this point in time (wait two weeks!), we can show you a few screen shots from the video with the most crucial parts blurred out a bit.
Paris will feature a full keyboard in known P1-style - below the screen, that is! Why? Well, Paris is a slider! It looks drop-dead-gorgeous and is set to slay, yes SLAY, other competitors on the market. It runs UIQ 3.3, and well, have a look at the picture. That pretty much says it all.
Paris will be announced before the end of May, and will be available in shops as early September! We haven’t got a price tag on this baby as of yet, but we’ll definitely be trying to sniff it up! So, picture after the jump! We’ll show you a picture of the back a bit later on
sursa: http://blog.se-nse.net/2008/04/02/exclusive-unveiling-sony-ericsson-paris/
Acum sincer vorbind, chiar daca baietii astia o nimeresc destul de des, sunt cam satul de zvonuri si fotografii "neoficiale" asa ca pana nu vad nu cred.
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
04 aprilie 2008, 13:42:34
O noua poza si mai multe detalii:

Format: slider - fata lucioasa, spatele dintr-un material metalic sau asemanator metalului, grosime aprox 16-18mm
Sistem de operare: UIQ3.3
Display: touch sensitive, suporta WQVGA, VGA & WVGA (deci minim 480 x 640)
Altele: front video call camera, D-pad, 2 call keys
Tastatura: full QWERTY la fel ca cea de pe P1i, adica de tipul ROKR (taste duble), partea stanga a tastei alba iar cea dreapta neagra.
Camera: 5MP protejata de un capac de protectie de tip slider.
Features: W-LAN 802.11b/g, Bluetooth, 3G, USB 2.0, built-in GPS (probabil va avea si HSDPA)
Aplicatii preinstalate: Google Maps, Opera 9.5 si, probabil, Wayfinder Navigator 7 si QuickOffice 4
Acestea sunt doar o mica parte din specificatii, toate informatiile fiind neoficiale. Acestea se gasesc aici
Primele dezamagiri pentru mine sunt lipsa jog-dial si a UIQ 4 dar si formatul de tip slider.

Format: slider - fata lucioasa, spatele dintr-un material metalic sau asemanator metalului, grosime aprox 16-18mm
Sistem de operare: UIQ3.3
Display: touch sensitive, suporta WQVGA, VGA & WVGA (deci minim 480 x 640)
Altele: front video call camera, D-pad, 2 call keys
Tastatura: full QWERTY la fel ca cea de pe P1i, adica de tipul ROKR (taste duble), partea stanga a tastei alba iar cea dreapta neagra.
Camera: 5MP protejata de un capac de protectie de tip slider.
Features: W-LAN 802.11b/g, Bluetooth, 3G, USB 2.0, built-in GPS (probabil va avea si HSDPA)
Aplicatii preinstalate: Google Maps, Opera 9.5 si, probabil, Wayfinder Navigator 7 si QuickOffice 4
Acestea sunt doar o mica parte din specificatii, toate informatiile fiind neoficiale. Acestea se gasesc aici
Primele dezamagiri pentru mine sunt lipsa jog-dial si a UIQ 4 dar si formatul de tip slider.
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
06 aprilie 2008, 22:17:19
Inca o poza cu "Paris":

Partea proasta e ca specificatiile "neoficiale" scad pe zi ce trece:
- lipseste jog-dial
- nu are blitz xenon
- ecranul s-ar putea sa fie doar de 2,6" cu 240x320 (ca la P1i)
- mult spatiu neutilizat
- pop-port lateral
- e posibil sa nu avem QuickOffice 4
- cel mai probabil va lipsi IrDA
Sa speram totusi ca varianta finala va mai pastra din traditia seriei P si va fi tot ceea ce asteptam. Daca nu atunci eu unul fie voi pastra P1 fie voi merge pe Xperia, o camera de 5Mp si Opera 9.5 mi se par prea putine motive ca sa imi schimb telefonul tinand cont ca gps am si la P1 iar hsdpa nu ma incanta. Pe de alta parte e posibil ca "Paris" sa nu fie membru al seriei P, vom trai si vom vedea...

Partea proasta e ca specificatiile "neoficiale" scad pe zi ce trece:
- lipseste jog-dial
- nu are blitz xenon
- ecranul s-ar putea sa fie doar de 2,6" cu 240x320 (ca la P1i)
- mult spatiu neutilizat
- pop-port lateral
- e posibil sa nu avem QuickOffice 4
- cel mai probabil va lipsi IrDA
Sa speram totusi ca varianta finala va mai pastra din traditia seriei P si va fi tot ceea ce asteptam. Daca nu atunci eu unul fie voi pastra P1 fie voi merge pe Xperia, o camera de 5Mp si Opera 9.5 mi se par prea putine motive ca sa imi schimb telefonul tinand cont ca gps am si la P1 iar hsdpa nu ma incanta. Pe de alta parte e posibil ca "Paris" sa nu fie membru al seriei P, vom trai si vom vedea...
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
07 aprilie 2008, 20:47:21
Aveti o noua versiune Sony Ericsson Update Service disponibila - 2.8.4.11
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
SonyEricssonP1i
Cea mai recenta poza cu "paris":

sursa: http://blog.se-nse.net/
se poate vedea tastatura si spatiul neutilizat de sub display. pana la urma va avea ecran de 2.8"

sursa: http://blog.se-nse.net/
se poate vedea tastatura si spatiul neutilizat de sub display. pana la urma va avea ecran de 2.8"
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
09 aprilie 2008, 15:37:53
Parca e un display atasat la un M600!! Sigur sunt poze reale?
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
09 aprilie 2008, 22:32:41 • actualizat 10 aprilie 2008, 02:05:27 (3 ori)
90% sunt reale pozele. Baietii de pe blogul acela s-au tinut de cuvant si au postat pozele exact cand au promis. Toate sunt capturi de ecran dintr-un filmulet (cel mai probabil filmul de prezentare oficial) si au zis ca il vor posta si pe acesta peste 2 saptamani. Pana atunci vor mai pune 2 poze (cred) dintre care una cu spatele telefonului.
Tastatura e exact ca la m600/p1 numai ca are tastele vopsite jumatate alb jumatate negru. In schimb, nu observ un jog-dial.
Later-edit: Neah, faza cu tastatura jumatate alba/jumatate neagra era o iluzie optica, practic se reflecta lumina in ea, uitati aici:

Tastatura e neagra, exact ca la P1i!
Another one:

Via http://semcblog.wordpress.com/
Tastatura e exact ca la m600/p1 numai ca are tastele vopsite jumatate alb jumatate negru. In schimb, nu observ un jog-dial.
Later-edit: Neah, faza cu tastatura jumatate alba/jumatate neagra era o iluzie optica, practic se reflecta lumina in ea, uitati aici:

Tastatura e neagra, exact ca la P1i!
Another one:

Via http://semcblog.wordpress.com/
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
nu e chiar 'exact'
are numerele albastre nu rosii
KapitaK
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
10 aprilie 2008, 12:25:52
kapitak 10-04-2008 10:58:40
nu e chiar 'exact'
da, ai dreptate, atata "hype" ca nici nu mai vad bine 
BTW, tot Xperia X1 ramane urmatoarea achizitie a ta sau te mai gandesti sa nu "divortezi" de UIQ?
S-ar putea ca SE sa lanseze tel cu UIQ mai bune decat Paris anul acesta asa ca poate te razgandesti
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
cand am intrat prima data aici pe mobilewave si am dat click pe forum symbian uiq am ramas un pic dezamagit caci il gasisem 'in coma'
...erau cateva posturi pierdute in timp, ultimele vechi si 'prafuite', am pus si eu cateva dar ...liniste totala
de atunci am postat diverse, mereu, uneori cum ziceau unii 'vorbind singur cu mine' doar ca sa 'animez' forumul... intre timp au aparut baietii si pe symbian uiq, unii de treaba cu intentii bune, altii dusmanosi pusi pe 'rele', etc ...in final ma bucur ca forumul symbian uiq a prins 'viata'
felicitari tuturor posesorilor de telefoane symbian uiq, sa le stapaniti sanatosi si sa 'ne vedem' in continuare pe aici cu placere!
daca vreti sa continuam proiectul 'FAN CLUB UIQ' va astept in continuare cu inscrieri, propuneri si sugestii!
...erau cateva posturi pierdute in timp, ultimele vechi si 'prafuite', am pus si eu cateva dar ...liniste totalade atunci am postat diverse, mereu, uneori cum ziceau unii 'vorbind singur cu mine' doar ca sa 'animez' forumul... intre timp au aparut baietii si pe symbian uiq, unii de treaba cu intentii bune, altii dusmanosi pusi pe 'rele', etc ...in final ma bucur ca forumul symbian uiq a prins 'viata'

felicitari tuturor posesorilor de telefoane symbian uiq, sa le stapaniti sanatosi si sa 'ne vedem' in continuare pe aici cu placere!
daca vreti sa continuam proiectul 'FAN CLUB UIQ' va astept in continuare cu inscrieri, propuneri si sugestii!
KapitaK
Înapoi la Symbian UIQ
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.