22 septembrie 2008, 21:46:35 • actualizat 22 septembrie 2008, 21:50:50 (1 ori)
cei care mai vreti filme pt mobil le pune Chester aici ca am inteles ca pe MW nu mai e voie... o sa incep sa pun si eu... doar sa imi ziceti ce filme vreti
adresa pusa de tine e web,i-am mai zis la chester si in privat sa puna mana sa faca o adresa wap simpla.Filmele sa le puna in doua parti pe un host ca merg luate cu ucweb numai sa fie linkuri directe.Da chester pune filme la calitate buna,eram si eu abonat intr-o vreme la filmele lui
spre exemplu 120 mb pot fi luati cu orange cu browserul ala? daca da o sa pun 2 variante(una taiata pt waperi fara pc, si una intreaga-pt voi astia mai smecheri ) ziceti-mi voi o adresa cu limita de la 200mb in sus si de unde poate fi descarcat cu wap.
p.s: cine ma ajuta si pe mine cu definitiile de pe Rezolvarea Temelor. va rog.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
cu ucweb am intrat pe adresa postata de tine ,da e jale ,am renuntat dupa cateva minute de incarcat si iar incarcat,,, dreptate are unickull pagina wap ,ar merge super, /no offence
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.