y don't belive!! vad ca ai bagat cateva posturi la 128kbps Numai ca dau eroare, ca nu gaseste nu stiu ce external. Nici nu apuca sa mai intre in wmp.Lucrezi cumva la partea asta? sau eroarea e de la mine?
Datorita noului engine al SMC care ofera calitate ridicata la bitrateuri mai mici am decis reintoarcerea la 384 kbps. Calitatea nu este cu mult sub ce ofeream inainte la 512 kbps dar se vor rezolva o gramada de probleme legate de peering si experienta in vizionarea programelor. Deasemenea am decis sa acordam o atentie sporita segmentului de utilizatori pentru 128 kbps (telefoane 3G + non broadband users) si sa oferim in acest moment 15 canale. De asemenea am reintrodus segmentul de 64 kbps cu doua posturi - speram sa mai facem imbunatatiri aici. Asadar posturile disponibile sunt:
la versiunea 0.31 ma anuntat ca este o noua versiune disponibila.Nu am stiut de noua versiune Bun,am facut update cele la 384 da posturi indisponibile fiecare,celelalte la bitrate mai mic se deschid in wmp dar nu se incarca,nu apare numele postului,cuvantul conecting,nimic.
se pare ca la mine a fost "buba" . La gsptv1 la 384 nu se aude sunetul in schimb la 128 ramane la stadiul conecting la fel ca inca 2-3 programe.In schimb nu face buffer la 128 ceea ce e bine
Se pare ca cei de la Orange au facut o mica modificare la proxy. Acum IPul fiecarui telefon Orange sare de la conexiune la conexiune (si nu ma refer la sesiune de date ci la conectare la aplicatii) si de aceea serverele PTV aveau probleme cu wapul.
Problem solved. Enjoy.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
14 septembrie 2008, 18:48:21 • actualizat 14 septembrie 2008, 19:42:27 (1 ori)
MTS merge fara nici o problema, aplicatia se logheaza la server, imi afiseaza posturile dar in WMP imi pare eroarea "an unknown error 0X8000FFFF. Asta am testat pe un htc touch dual.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.