intr-adevar joystickul e un punct slab pentru c600. in rest...eh...vezi si tu pe topicul de c600 ,pe care ti-am raspuns,cu ce telefon e comparat c600. si vezi si concluzia finala a celor de pe gsmarena despre el Acuma mai urmeaza sa zici ca 6630 bate n70 apropo ,tu ai instalat vreodata soft pe c600 sa vezi cum arata dupa? ca e drept...and il iai din magazin e jegos rau..dar dupa aia ....
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
apropo ,tu ai instalat vreodata soft pe c600 sa vezi cum arata dupa? ca e drept...and il iai din magazin e jegos rau..dar dupa aia ....
pai eu l-am vazut pe ala cu softul jegos de la orange.si ala e vai de mama lui.oricum m-am ars cu 2 telefoane cu joystick care acum stau pe post de ornament dar asta e partea a 2a.niciodata nu o sa imi mai cumpar tel cu joystick. :D
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
eu cautai si pasta d-aia wd40 dar nu am gasit dar cand face aiurea joystickul ii dau cu putin alcool,si merge iar ok. in momentul de fata nu mai face figuri.dar are zile si zile ) oricum, ai auzit de 9 way keypad? cu asa ceva poti sa NU MAI ATINGI JOYSTICKUL NICIODATA din pacate e doar pentru wm dar suntem cam oftopic. mai bine continui pe topicul symbian vs wm
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Nokia 6630 e cel mai tare .faceorice coaja de spv aparuta pana acum.dak vreti va dau un abtibild cu NOKIA sa il lipiti pe spv.asa poate ii creste valoarea
zise shag cu voce ragushita.... ma abtin nu are rost sa te contrazic ca (,) cu oameni ca tine n`are rost sa`mi bat capu... tot la parerea voastra ramaneti .. ( fie ea buna sau proasta... )
La ce il folosesc eu e foarte bun(jocuri la greu,wap,filme full).oricum nu mi as lua spv pt ca are joystick.oricum nu stiu cum o fi varianta cu softul schimbat dar ala cu soft de orange e naspa
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
bai oameni buni ... am un prieten care are SPV c600 si a facut cumva, cu un program, de in meniu, foloseste tastele numerice pe post de directional keys (ca intru-un joc) .. de ex 6 e dreapta, 4 e stanga, 5 e select, etc...si poate comuta automat intre modu numeric si modu joystick..cu ajutorul programului.. o sa-l intreb cum ii zice sa va zic si voua..ca va plangeti de c600 ca are joystick
pe al meu nu pot activa bluetooth-u...banuesc ca trebuie sa-i rescriu softu...a mai avut cineva problema asta
incearca sa-i dai o resetare generala (hard reset). dai din settings > restore to factory defaults (sau ceva de genu). Daca intreaba de un cod, baga 12345 (asta in cazul in care nu l-ai schimbat)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.