laur , faci economie pe dracu , e vreo 4-5 dolari galonu de motorina .. sau poate chiar mai mult ... fata de benzina care e 3.20 dolari galonu ... aici pe motorina sunt doar tirurile
22 septembrie 2008, 07:11:43 • actualizat 22 septembrie 2008, 07:16:58 (1 ori)
M-am inscris pe site-ul asta http://www.usagc.org/step1.aspx mai mult asa la vrajeala, fara sa platesc nimic doar am completat spatiile alea de la pasul 1. Acum cateva zile ma suna o doamna din New York, cica am sanse foarte mari sa primesc o viza de 1an in America. Pentru inceput trebuie sa plateste ceva bani cam 69$ si dupa aia ramane sa fii selectat de ei. Eu nu vreau sa emigrez(muncesc) in America, nu stiu macar nici limba, insa pt. cei interesati, puteti incerca.
17 aprilie 2012, 17:42:49 • actualizat 17 aprilie 2012, 17:47:09 (1 ori)
e vrajeala curata, eu am fost inscris pe site-ul ala de mai bine de 4 ani, 4 ani tot plateam intr-una cate 50 de euro pe an, mereu imi ziceau ca ma selecteaza dar ciuciu... deja mi-am dezactivat contul.... in fiecare an ma suna la fel, cineva din State si ma intreba anumite chestii despre viata, de ce vreau sa emigrez in State, ce studii am, etc...
Pe mine m-a sunat o doamna si cand am intins discutia, a zis: "Hotaraste-te mai repede, ca e scump telefonul din SUA pana in Romania". Probabil ca voia sa-i dau mai repede cotizatia aia, fara sa o mai tin mult la telefon.
Sunt curios care ar fi suma maxima ce ar plati userii pentru cartea verde? Scrieti suma ce ati plati pentru o carte verde pentru taramul viselor. Plata in euro
PS. Si pentru cei care nu vor sa plece...Care ar fi suma maxima ce sunt dispusi sa plateasca (plata bineinteles in euroi) sa nu fie deportati in USA? Ca sa fie mai usor de platit viza de bastinas, m-am gandit sa fie platibila suma si anual. Taxa anuala de bastinas. Care ar fi suma maxima ce ati plati anual? Atentie! La plata anuala se percepe o dobanda de 20%. (taxa de poluare )
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.