mai tineti minte cand a venit americanul ala atunci cu "tara eclipsei" ce fata a facut cand i-a vazut pe aia pe taietoarele alea de lemne pe 4 roti ,de le pacane motorul ?
credea ca sunt vehicule luate din mad maxx (filmul)
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
02 martie 2008, 22:39:46 • actualizat 02 martie 2008, 22:40:59 (1 ori)
Cint 02-03-2008 20:11:46
razvan_shef 02-03-2008 18:16:52
tocmai au trecut pe strada p`aici : un ferrari rosu , lamborghni galben , lamborghini negru ..
... omg !
cmon ,d-astea sunt si in ro... cel putin in bucuresti mai vezi cate un d-asta din cand in cand.
sunt si maseratti o droaie.
mai mult de 200k nu cred ca e niciunul...si apoi... audi Q7 care sunt vreo 50-60K si porche cayenne chiar sunt in prostie pentru ce jeg de oras e bucurestiul
ceva mai rafinat nu e pe acolo?
rafinat.. manhattanu .. numai rolls royce`uri , bentleyuri si limuzine .. de la lincoln pana la hummer ... exact ca la tv sunt si aici q7 si cayenne multe
sa fim seriosi.. aici sunt masinile mai mari ca in romania.. toti au masini mari ... de abia de acum au mai inceput sa`si mai caute mai mititele ca s`a scumpit benzina si aici
Răzvan, ai apucat sa studiezi mai în amănunt legislația din america? Cam care sunt pedepsele pentru violatori și pedofili? Ştiu ca fiecare stat are legile lui! Dar poate știi tu mai multe.
pentru violatori nu stiu dar din cate stiu eu , pentru pedofili e nasoala treaba ... in functie de numar sau de gravitate parca se ajunge si la pedeapsa capitala
Bine ar fi sa fie pedeapsă capitală, și la noi pentru astfel de specimene! Sunt intrigat pentru ca zilele astea a fost violată și ucisă o fetiță de 7 ani.
tocmai au trecut pe strada p`aici : un ferrari rosu , lamborghni galben , lamborghini negru ..
... omg !
cmon ,d-astea sunt si in ro... cel putin in bucuresti mai vezi cate un d-asta din cand in cand.
sunt si maseratti o droaie.
mai mult de 200k nu cred ca e niciunul...si apoi... audi Q7 care sunt vreo 50-60K si porche cayenne chiar sunt in prostie pentru ce jeg de oras e bucurestiul
ceva mai rafinat nu e pe acolo?
rafinat.. manhattanu .. numai rolls royce`uri , bentleyuri si limuzine .. de la lincoln pana la hummer ... exact ca la tv sunt si aici q7 si cayenne multe
sa fim seriosi.. aici sunt masinile mai mari ca in romania.. toti au masini mari ... de abia de acum au mai inceput sa`si mai caute mai mititele ca s`a scumpit benzina si aici
daca m-as duce cu masina mea (cea de la avatar) in SUA, as face economie calumea la motorina, deoarece imi consuma 4.5 l la 100 km extraurban
03 martie 2008, 02:04:05 • actualizat 03 martie 2008, 02:05:43 (2 ori)
o dati in offtopic cu masinile / Razvane america e super,trebui sa stii mult llimba , oricum mult succes si cum a zis cineva cu cateva pagini in urma "Nu uita ca esti roman"
laur , faci economie pe dracu , e vreo 4-5 dolari galonu de motorina .. sau poate chiar mai mult ... fata de benzina care e 3.20 dolari galonu ... aici pe motorina sunt doar tirurile
primu lucru : benzina e acol 4.40 galonu =\ .. fatza de 3.20 de cand am postat ultima oara..
intr-un fel e bine, vei avea o revelatie culturala +ca vei castiga bani frumosi,dar daca vrei sa te stabilesti acolo e destul de nasol,mai ales in privinta jobului...viata e mult mai alerta,mai ales in NY iar pretentiile angajatorului mult mai mari ca nicaieri...sper sa te poti acomoda repede .bafta.
MARE DREPTATE ai avut excentric.... Mare dreptate.. .. .doar cu acomodatu, a fost mult mai usor decat ma asteptam
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.