Nokia N95 8GB
30 554 vizualizări
717 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N95 8GB"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
305 mesaje
din 08/05/2006
21 august 2008, 16:22:41
sunt din pitesti.Nu am service nokia aici.Telefonul nu e copie chinezeasca.E original 100%
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Symbian
atunci poti incerca sa ii faci un update de firmware cu nokia software update http://nokia.com/softwareupdate poate se rezolva cumva problema cu cei 8 gb
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Symbian
voi chiar ati dat banii pe ala?e un tel urat urat si ii joaca si slide-ul
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
21 august 2008, 21:33:16
nu pot sa zic ca imi place telefonul (personal nu imi place) dar nu tre sa il critici asa ... unora poate le place, alti poate nu au dat bani pe el
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Symbian
ok.era doar parerea personala.
MW Lurker
305 mesaje
din 08/05/2006
22 august 2008, 13:49:31
parerea mea e ca e un telefon frumos,destept,si la ora actuala nu mi-as dori alt telefon..
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
Salut,si bine v-am regasit!
Am si eu o mica problema cu n95 meu! Am dat un format(*#7370#) pt ca am vrut sa sterg toate aplicatiile! Cele din memoria tel. S-au sters toate,insa au mai ramas cateva pe card,care mi le arata DOAR in App.Manager,ca ar fi instalate(in meniul applications,etc,nu sunt)ele figureaza ca fiind instalate doar in app manager! Cei de facut? Tin sa mentionez,ca am dat si *+3+creion+tasta verde,si tot degeaba! Si cand vreau sa le sterg,imi da 'Removing Failed' ... Ma puteti ajuta vreo unu?
Am si eu o mica problema cu n95 meu! Am dat un format(*#7370#) pt ca am vrut sa sterg toate aplicatiile! Cele din memoria tel. S-au sters toate,insa au mai ramas cateva pe card,care mi le arata DOAR in App.Manager,ca ar fi instalate(in meniul applications,etc,nu sunt)ele figureaza ca fiind instalate doar in app manager! Cei de facut? Tin sa mentionez,ca am dat si *+3+creion+tasta verde,si tot degeaba! Si cand vreau sa le sterg,imi da 'Removing Failed' ... Ma puteti ajuta vreo unu?
>> @_The_B3st <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
12 septembrie 2008, 18:27:06 • actualizat 12 septembrie 2008, 18:29:05 (2 ori)
background, card reader !
AleKs - ori formatezi si cardul de memorie, ori intri cu un filemanager in folderul cu aplicatii si le stergi manual.
btw, ca sa vezi folderul in care sunt aplicatiile, trebuie sa ai telefon `hackuit`, cum zic unii de pe aici...
AleKs - ori formatezi si cardul de memorie, ori intri cu un filemanager in folderul cu aplicatii si le stergi manual.
btw, ca sa vezi folderul in care sunt aplicatiile, trebuie sa ai telefon `hackuit`, cum zic unii de pe aici...
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
1. - e n95 8g - deci e flash integrat!
2. - am tel hackuit - am intrat cu x.plore in toate partitile dar nu gasesc aplicatiile alea
... Si din 8gb am 4 ocupati,deci n-as vrea sa formatez memoria flash! 
Alte sfaturi/solutii ?
2. - am tel hackuit - am intrat cu x.plore in toate partitile dar nu gasesc aplicatiile alea
... Si din 8gb am 4 ocupati,deci n-as vrea sa formatez memoria flash! 
Alte sfaturi/solutii ?
>> @_The_B3st <<
Symbian
si un msj pt idiotu ala ce se crede destept adica aleks am vazut ce ai citit in cafenea... Sunt 2 variante... Una ori intri in x.plorer si stergi folderele private , resource ,sys si system, ori daca nu bagal in data transfer mode si sterge fisierele alea...
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
A aparut un nou update de soft,pt Nokia N95 8Gb care au product code-ul 0550375 !
Ultima versiune de soft pt acest product code este : 30.0.018 ! Pt update vizitati http://www.nokia.com/softwareupdate ! Eu o sa imi fac maine update-ul ca am versiunea 20.0.016
Ultima versiune de soft pt acest product code este : 30.0.018 ! Pt update vizitati http://www.nokia.com/softwareupdate ! Eu o sa imi fac maine update-ul ca am versiunea 20.0.016
>> @_The_B3st <<
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
am vazut niste clipuri pe youtube,chiar asa greu se misca in executia comenziilor?
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
Depinde,la ce te referi tu,mai exact! Eu am un exemplar,si merge destul de bine,se misca foarte bine cu 3-4 app deschise,cand sunt peste 4 aplicatii deschise,se simte ca merge mai greu un pic,da e normal! In rest,navigarea prin meniu e f rapida,sub meniurile se deschid in secunda 1! O app jar,sau sisx,o deschide repede..per ansamblu nu se misca rau,acuma na...depinde si de ce nimeresti!
>> @_The_B3st <<
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Windows CE
Doar 3-4 aplicații
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
off...deschide tu 7days -22 mb,music player,opera 8.65,camera foto - video,si vezi daca vreun telefon se mai misca la fel! Normal...daca deschizi 8-10 applicatii ca x-plore,nu e nici o diferenta! ... Tocmai de asta i-am spus si lui unickull,depinde la ce se refera...la cat de mari is aplicatiile,etc! Nu ti se pare normal? Modoran?
>> @_The_B3st <<
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 123 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.