tcpmp 0.72rc1 cea mai completă versiune a acestui player. suport pt multe formate audio, flash video (flv), lyrics și subtitrari filme. conține și aplicația youtube downloader cu care se poate downloada de pe youtube direct pe mobil. folosiți sphelper pt control (e de ppc cea din urmă) se poate face și streaming cu tcpmp de pe youtube dar în acest caz nu merge cu apn wap .
Cum se foloseste youtube downloader?!Am tot incercat diverse metode dar nimic...l-ati folosit careva?
- copiem dupa v=, adica N2rZxCrb7iU - intram in SPhelper - intram in youtube downloader - tasta 0 pt activare cursor (de la sphelper) - duci cursoru in casuta respectiva, dai click si dupa paste (ori din aplicatia aia.. ori din xbar sau ce folosesti tu) - mai departe te descurci
..merge, am mai si zis, am descarcat de mai multe ori (si clipuri de 9MB).
19 septembrie 2007, 02:30:57 • actualizat 19 septembrie 2007, 03:21:55 (1 ori)
DSF of cat am așteptat răspunsul ăsta.-am folosit sphelper dar pur si simplu nu puteam sa scriu nici o literă in spațiul pt edit din youtube download.In plus habar n-aveam că trebuie sa copii doar ce e după v=-Mersi mult. Ok..nu merge..dau paste la codul respectiv, dau start, afișează"preparing to download" dar dă eroare:"invalid returned link"-am încercat mai multe filmulețe si la fel..
- copiem dupa v=, adica N2rZxCrb7iU - intram in SPhelper - intram in youtube downloader - tasta 0 pt activare cursor (de la sphelper) - duci cursoru in casuta respectiva, dai click si dupa paste (ori din aplicatia aia.. ori din xbar sau ce folosesti tu) - mai departe te descurci
..merge, am mai si zis, am descarcat de mai multe ori (si clipuri de 9MB).
DSF nu merge!path-ul pt download l-am fixat din regiștri,codul filmuletelor e bun , dau start, zice "preparing to download", sta așa ceva timp, dar in final zice"invalid returned link"sau "could not send request".Cine a mai folosit youtube downloader pe C600 si i-a mers?please veniți cu ceva sfaturi că mi-au sărit capacele de când tot încerc sa-i dau de capăt ...
DSF nu merge!path-ul pt download l-am fixat din regiștri,codul filmuletelor e bun , dau start, zice "preparing to download", sta așa ceva timp, dar in final zice"invalid returned link"sau "could not send request".Cine a mai folosit youtube downloader pe C600 si i-a mers?please veniți cu ceva sfaturi că mi-au sărit capacele de când tot încerc sa-i dau de capăt ...
inainte mergea. se pare ca youtube a umblat la cod. cica cu ultima versiune se rezolva. inca nu am testat-o, o testez mai incolo.
Since youtube made some changes to their "watch" page, my program failed to detect some useful information for downloading. I have revised my program according to those changes. Please download v0.3 to fix it and also take a look to the change notes.
păi nu include și youtubedownload.exe . . v0.3 e doar codu sursă, necompilat .. de ce.. nu știu
până una alta puteți downloada via http://wap.z51.biz/wapz51v3/YMA.aspx (format flv) mai puteți încerca și mobytube.net . cred că ar trebui topic dedicat pt youtube wm. sunt multe metode de a reda clipurile youtube .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.