@modoran daca nu ai/avut 6600 atunci cum iti poti permite sa comentezi acest telefon? Si cate poti face cu opera 8.65(multitab ) si netfront 3.3 (rss reader si multitab ). Sa-mi bagi si mie joace de ngage pe sx1 sa vad cat e de tare
lol ,nici nu.mi imaginez cum te descurci cu controlul la fifa pe sx1
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
si ce daca e mono...pt vremea la care a aparut el...nu visai sa aiba atatea chestii cate are 6600, mai ales ca poti sa-l personalizezi foarte misto, desi are acelasi symb. cu 3650 si 7650 care nu suportau teme
SX1 e intr-adevar un telefon care a fost un pic prea complet pentru vremea lui. In afara de o versiune mai noua de Symbian e peste Nokia 6600 cam la toate capitolele. Bateria e cam la fel de slabuta la amandoua dar la Nokia ai avantajul ca daca vrei sa-l vinzi poti sa mai scoti un pret bun si peste oarecare timp, in schimb cu Siemensul o sa pierzi o gramada de bani.
Siemens sx1 se vinde mult mai bine decat un 6600,ia da tu un anunt pe u site de vanzari ca vinzi un sx1 in 5 minute ,se vinde la acelasi pret cu 6600 adica aproximativ 350 ron.Multi inca mai sunt inebuniti dupa sx1 asa ca daca aveti unul o sa gasiti imediat client la el
pentru ca s-au produs fix 5 (cinci) bucati. unu' l-a avut DSF, unul il ai tu si mai sunte trei iar celelalte s-au defectat toate. deci, e un produs de muzeu, serie limitata, iar astea se vand bine. nu cred ca stii ce vorbesti!!!!!!!!!!!!!!!!!
lol ).. sx1 are mari probleme SOFT. cel putin cel care l-am avut eu. imi pica din senin softu` si se bloca cand il foloseam pe wap de trebuia sa-i scot bateria
Pe siemens sx1 se pot instala absolut toate programele care se pot instala si pe telefoanele cu symbian 7 cu ajutorul acestui patch...
Marius,tu ai citit ce scrie acolo? Sper că înțelegi engleza: "This patch allows to install them in SX1 ; It removes warning 'Unable to Install. Series60Product ID Required' ; But most probably (99%) the application will not run."
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.