Chat-ul: http://mobilewave.ro/forum/chat.php?room=ro Ms, intre timp l-am gasit, insa nu stiu daca nu ar fii mai bine sa pui un link si intr-un loc mai accesibil, nu doar acolo pentru chat, la fel si in cazul optiunii de a vedea topicurile cu mesaje noi de la ultima vizita.
P.S. Vezi ca la chat ramane scris dupa ce apas trimite, usor se poate face flod asa.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
17 iulie 2007, 06:31:45 • actualizat 17 iulie 2007, 06:39:13 (1 ori)
Arata foarte bine, dar am o nelamurire. La xHTML Extended de ce nu mai apare in chenar albastru citatul unui mesaj ? (un lucru util pentru a iesi in evidenta esenta unui mesaj, etc.) Si ce inseamna steluta din fata unui nume ? Observ ca acum se vad 15 mesaje pe o pagina in xHTML E.
17 iulie 2007, 06:41:48 • actualizat 17 iulie 2007, 06:45:35 (2 ori)
Buna treaba ati facut! In vers.Xhtml Dupa ce am trimis un mesaj intr-un topic apare "_REDX_Info: Mesajul tau a fost adaugat." Vorba lui Claudiu,mesajul citat sa apara cum era inainte,adica sa se cunoasca care e citat. @Claudiu,Daca este * in dreptul la nick inseamna ca e online.
17 iulie 2007, 07:00:32 • actualizat 17 iulie 2007, 07:05:08 (1 ori)
la mini ghid cand intru la smiles imi da Warning : Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobilew/public_html/forum/minihelp.php on line 216 si in versiunea wml nu introduceti optiunile modifica mesaj si citat ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.