Am sters intentionat bootloaderul de la windows si l-am repart fara probleme cu, kit-ul de windows (stick). Cand am incercat sa fac acelasi lucru dupa formatarea partitiei cu linux sufletu'. Imi aparea GRUB...si nu stiu ce eroare ca nu gaseam sistemul. Din moment ce s-a sters de ce mai raman informatii despre el ? Asta ma enerveaza, sa nu mai zic de resize-ul in ubuntu, m-am plictisit pana cand mi-a scos 1500 mb dintr-o partitie.
E vorba de alta chestie, am sters partitia cu ubuntu din windows 7 si mi-a distrus bootloader-ul. A trebuit sa reinstalez iar windows 7 si dupa aceea ubuntu...
asta pentru ca nu cauti...
am avut si eu probalema asta cand am pus 7 in loc de xp si s-a dus intrarea de xp dupa ce am rescris, sau parca a linuxului... :-?
anyway...vezi ca am postat eu o linie de comanda care face minuni. pe mine m-a scutit de reinstalare win+sabayon pe laptop
foarte tare GRUB ,atat timp cat stii comenzile de linux...
stiu ca si eu am cautat jumate de zi atunci, apoi cu o singura linie de comanda si-a facut sigur toata treaba, inclusiv 'intrarile' in Os
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Din moment ce s-a sters de ce mai raman informatii despre el ?
S-a sters doar ce era pe partitia Linux. Partea din MBR a ramas, daca stii cum o poti sterge si pe aia. Ce vrei tu e ca si cum ai avea pretentia ca,atunci cand stergi un fisier din C: sa ti se stearga inca doua din D:
de ce cand adaug un videoclip din youtube in playerul pentru filme, imi da eroarea asta. . * GStreamer a întâlnit o eroare generală într-o bibliotecă suport.GStreamer a întâlnit o eroare generală într-o bibliotecă suport. *... ce se intampla ca ,cu kiwi linux imi functiona perfect ?
cd /cale/spre/directorul/care/contine/arhiva tar xvzf *.tar.gz cd folder-arhiva ./configure --help sa vezi ce optiuni poti activa, sau dezactiva apoi: simplu ./configure sau de exemplu ./configure --prefix=/usr plus altele. make make install make clean
dar de preferat daca esti incepator, ar fi sa cauti programul deja compilat pt distributia ta.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.