am ajuns la capatul optiunilor..asa ca ma gandesc sa apelez la un service autorizat pt problema mea legat de speaker. Acum vine intrebarea..care e service-ul autorizat? Cemac, omnisoft? la care sa apelez, care sunt mai ieftini, care fac treaba mai buna din experienta voastra. Cum se procedeaza? trimit telefonul prin curier , ei il repara si il trimit inapoi?
ce alte salutii a,? pot cumpara de undeva doar componenta?este un baiat pe xda care s-a oferit sa ma ghideze sa o inlocuiesc singur...insa de unde fac rost de piesa?
Mersi
Orange SPV E650 (HTC VOX aka HTC S710)
16 500 vizualizări
514 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV E650 (HTC VOX aka HTC S710)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
12 mesaje
din 29/09/2008
02 octombrie 2008, 07:45:27
am cautat pe ebay ... din pacate niciun rezultat insa poti incerca sa vb cu tipul acesta http://myworld.ebay.com/kr-net/ se ocupa cu asa ceva , va dura trimiterea daca are piesa !
MW Liker
55 mesaje
din 08/03/2007
03 octombrie 2008, 21:23:58
am luat legatura cu el....spune ca nu are piesa..
Daca am schimbat versiunea de ROM+ deblocat cu cod se pierde automat garantia? Telefonul ar fi inca in garantie , insa garantia nu e pe numele meu + l-am deblocat + schimbat romul.
Daca am schimbat versiunea de ROM+ deblocat cu cod se pierde automat garantia? Telefonul ar fi inca in garantie , insa garantia nu e pe numele meu + l-am deblocat + schimbat romul.
Începător
12 mesaje
din 29/09/2008
05 octombrie 2008, 08:44:04
cam se pierde ... daca l-ai deblocat ... nu ar zice nimic de upgrade la soft ca doar de asta are posibilitatea de update altfel nu ar avea insa cu deblocatul cred ca ar zice ... acum depinde la ce firma ai garantia
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
rockfeeler.. tu nu le spui nimic de decodat.
vezi ca a pus ochiana5 rom-ul orange ro original la firmware base
vezi ca a pus ochiana5 rom-ul orange ro original la firmware base
MW Liker
55 mesaje
din 08/03/2007
06 octombrie 2008, 15:40:36
am pus din nou romul original orange , insa acum nu pot scrie nici un mesaj. Se pare ca daca pui rom orange original dupa gonzo, apare problema asta, sesizata si pe xda de cateva persoane. Nu pot scrie mesaje, deoarece apar cifre in loc de litere indiferent ce e selectat, t9, cifre sau litere.O sa icnerc sa il trimit in service asa, si daca reusesc, cand se intoarce , schimb romul din nou.
Multumesc pt ajutor
Multumesc pt ajutor
Începător
2 mesaje
din 11/10/2008
11 octombrie 2008, 02:52:31
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta...
Imi poate explica cineva si mie cum ma pot conecta la o retea w-fi gratuita? (de ex Mc'Donald's.. )
Mie imi gaseste multe retele.. da nu prea stiu ce setari sa fac..bine cu unele au si un lacat..ceea ce probabil ca sunt cu parola..
Daca imi puteti spune ce pasi trebuie sa urmez.. ce setari sa mai fac... sau ce reprezinta chestiile alea cu VPS, etc. etc.
Ms mult!
Imi poate explica cineva si mie cum ma pot conecta la o retea w-fi gratuita? (de ex Mc'Donald's.. )
Mie imi gaseste multe retele.. da nu prea stiu ce setari sa fac..bine cu unele au si un lacat..ceea ce probabil ca sunt cu parola..
Daca imi puteti spune ce pasi trebuie sa urmez.. ce setari sa mai fac... sau ce reprezinta chestiile alea cu VPS, etc. etc.
Ms mult!
MW Liker
55 mesaje
din 08/03/2007
15 octombrie 2008, 17:12:49
tocmai mi-a venit telefonul din service. Mi-au inlocuit speakeru', si capacelele de la casti si minis sd..cele de acum par a fi mult mai bune.
Mersi inca o data
Mersi inca o data
MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri
15 octombrie 2008, 18:49:55 • actualizat 15 octombrie 2008, 18:50:17 (1 ori)
La ce service? L-ai dus la partenerul Orange / Orange Shopul de unde l-ai cumparat si ei ti l-au trimis in service? As vrea sa stiu si eu de unde as putea cumpara aceste capacele. Oare daca merg la un service autorizat, ar sti de unde sa dea comanda?
MW Liker
55 mesaje
din 08/03/2007
15 octombrie 2008, 20:22:41
da , in orange shop l-am dus. Din cate vad, daca il trimiti in service, iti schimba si capacelele, dat fiind faptul ca e cunoscut ca cele default ca nu sunt fiabile...
Si cum nu se putea sa se termine cu bine.... acum nu-mi recunoaste nici un card de memorie...cardul e bun, l am incercat in alta parte, am incercat si cu alt card, am schimbat romul...nimic...se pare ca va trebui sa-l trimit din nou...
S-a mai intamplat cuiva?
Si cum nu se putea sa se termine cu bine.... acum nu-mi recunoaste nici un card de memorie...cardul e bun, l am incercat in alta parte, am incercat si cu alt card, am schimbat romul...nimic...se pare ca va trebui sa-l trimit din nou...
S-a mai intamplat cuiva?
Începător
3 mesaje
din 18/10/2008
19 octombrie 2008, 19:28:25
Am si eu o rugaminte la voi am un SPV E650 si nu mai am Cd`ul la el ..nu ma mai pot conecta la pc ...stitzi cumva de unde as putea lua altul...sau downloada...:-s
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
19 octombrie 2008, 21:18:17
Ai nevoie doar de ActiveSync. Il gasesti gratuit pe situl microsoft.com
Începător
3 mesaje
din 18/10/2008
27 octombrie 2008, 22:39:44 • actualizat 27 octombrie 2008, 23:01:14 (1 ori)
am o problema incerc sa instalez orice tip de rom si imi spune dupa ce incepe instalarea...The image file is corrupted.Please check your Update Utility..aveti idee din ce cauza?..plssss
MW Liker
55 mesaje
din 08/03/2007
30 octombrie 2008, 20:37:21
rockefeller 15-10-2008 20:22:41
da , in orange shop l-am dus. Din cate vad, daca il trimiti in service, iti schimba si capacelele, dat fiind faptul ca e cunoscut ca cele default ca nu sunt fiabile...Si cum nu se putea sa se termine cu bine.... acum nu-mi recunoaste nici un card de memorie...cardul e bun, l am incercat in alta parte, am incercat si cu alt card, am schimbat romul...nimic...se pare ca va trebui sa-l trimit din nou...
S-a mai intamplat cuiva?
Începător
20 mesaje
din 10/11/2008
11 noiembrie 2008, 00:43:31
Salutare la toata lumea!
Mi-am luat si eu un telefon HTC S710 si nu stiu ce are de se consuma bateria prea repede, intr-adevar telefonul nu este nou, l-am luat la mana a doua dar arata bine, dar acum nu stiu, oare poate avea o problema el ca sa consume in asa hal bateria(in 10-12 ore se duce cu o utilizare normala zic eu) ?
Am dat comanda la o baterie noua, azi mi-a venit si degeaba, si asta se comporta la fel, deci nu era de la baterie, nu stiu ce sa-i mai fac, GPRS-ul nu-l las activ, nici Wi-Fi, inchid toate aplicatiile din celetask, dar mare economie tot nu se face si pe net am citit ca tel ar tine in jur de 3 zile cu o utilizare normala, adica vb 10-15 min pe zi, navigare pe net20-30 de min pe zi plus ascultat cateva mp3-uri si alte lucruri.
Deci care ar putea fi problema? va rog sa-mi spuneti ce ar putea fi in neregula la el.
E posibil ca varianta de rom sa influenteze durata de viata a bateriei , sau softurile din el ?
Telefonul are acum win mobile6.1(Dr.Gonzo) , deci nu mai are rom-ul original, ar putea fi asta o cauza?
Mi-am luat si eu un telefon HTC S710 si nu stiu ce are de se consuma bateria prea repede, intr-adevar telefonul nu este nou, l-am luat la mana a doua dar arata bine, dar acum nu stiu, oare poate avea o problema el ca sa consume in asa hal bateria(in 10-12 ore se duce cu o utilizare normala zic eu) ?
Am dat comanda la o baterie noua, azi mi-a venit si degeaba, si asta se comporta la fel, deci nu era de la baterie, nu stiu ce sa-i mai fac, GPRS-ul nu-l las activ, nici Wi-Fi, inchid toate aplicatiile din celetask, dar mare economie tot nu se face si pe net am citit ca tel ar tine in jur de 3 zile cu o utilizare normala, adica vb 10-15 min pe zi, navigare pe net20-30 de min pe zi plus ascultat cateva mp3-uri si alte lucruri.
Deci care ar putea fi problema? va rog sa-mi spuneti ce ar putea fi in neregula la el.
E posibil ca varianta de rom sa influenteze durata de viata a bateriei , sau softurile din el ?
Telefonul are acum win mobile6.1(Dr.Gonzo) , deci nu mai are rom-ul original, ar putea fi asta o cauza?
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.