Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
21 iunie 2008, 17:27:12
sa nu fie baterie de vapor...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
23 iunie 2008, 02:23:56
nu e mey ca si cu aia de la c500 tot asa face si aia e originla
adica e a telefonului standard vad ca nnu scrie unde e facuta ... dar in fine
il rezolv eu cu unu nou
adica e a telefonului standard vad ca nnu scrie unde e facuta ... dar in fine
il rezolv eu cu unu nou
Începător
17 mesaje
din 28/07/2007
29 iunie 2008, 21:11:22
daca mai aveti nevoie de casti de spv c600/c500 va recomand castile de nokia 6500 slide. Sunt compatibile perfect, merge butonul cu care raspundeti, merge microfonul, se aude super. Sunt perfecte pentru cei carora vechile casti nu le prea stateau in urechi, sunt grozave pentru biciclisti, bla bla. Parca incerc sa le vand
.
.
Symbian
cum pot sa schimb limba la c600?as vrea sa-i bag francesa
Omule, tu nu sa pui un sa pui spatiu dupa un cuvant? Nu vezi ca deformezi pagina?
france/ales, romania/timisoara, italy/milano
nokia6600, 6630, 6680, n73, 6120c, n81, n90, n91, n95, n96, lg ku380, ks20 wm6, spv c600, motorola v3i D&G
france/ales, romania/timisoara, italy/milano
nokia6600, 6630, 6680, n73, 6120c, n81, n90, n91, n95, n96, lg ku380, ks20 wm6, spv c600, motorola v3i D&G
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
10 iulie 2008, 16:37:50
astazi am conectat mio spv c600 la pc (ieri xp fresh&clean) si imi zice ca e virus and spyware :-?? nu am nici un antivirus actvat/instalat... si nici macar firewall deci... ar putea fii ceva de la soft? poate si din cauza asta imi mananca bateria si stins
as incerca sa bag alt rom dar cine ma asista si pe mine? ca nu am mai facut pana acum asa ceva si am nevoie de ajutor id meu este x_uereb dati add si vb pe mess
as incerca sa bag alt rom dar cine ma asista si pe mine? ca nu am mai facut pana acum asa ceva si am nevoie de ajutor id meu este x_uereb dati add si vb pe mess
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
Windows CE
Pai daca nu ai nici antivirus si nici firewall nu stiu ce esti asa surprins de aparitia unui virus. E posibil sa fi luat un virus pe telefon si pastrat acolo, de pe net, prin bluetooth, etc.
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
16 iulie 2008, 21:41:33
astazi .... dupa indelungi operatii si resuscitari + ultimele probleme aparute in ultimul timp c600-le meu a murit
, au fost peobleme cu joysticul pe care le-am tot fixat cu timpul sil-am tot desfacut ... dupa ce l-am desfacut de cateva ori mi-am dat seama ca se tot umple de praf si alte impuritati semna ca nu mai etansa bine carcasa ... cauza decesului : s-a oxidat panglica de la display ia acum display-ul ramane alb ... asta dpa ce in ultimele zile afisajul de pe display imi aparea imprastiat si deformat , cauza banuiesc ca ar fi umezeala acumulata in buzunarul meu in vara asta si praful care tot a intrat in el , asa ca am o recomandare pentru toti utilizatorii evitati purtarea telefoanelor in buzunar (cel putin vada) daca aveti tocuri sau huse agatatori la gat FOLOSITI-LE !!! .
a fost cel mai bun telefon pe care l-am avut vreodata si nu cred ca voi mai repeta experienta cu vreun telefon vreodata indiferent de ce v-a aparea ... pentru mine c600 a fost ceva ... mai mult decat un simplu telefon si o sa il pastrez exact asa cum e pentru a-mi aduce aminte candva de vremurile de demult ...
{tre sa schimb si profilul de pe forum unde sa exclude Orange SPV C600 - mi se rupe sufletul
}
, au fost peobleme cu joysticul pe care le-am tot fixat cu timpul sil-am tot desfacut ... dupa ce l-am desfacut de cateva ori mi-am dat seama ca se tot umple de praf si alte impuritati semna ca nu mai etansa bine carcasa ... cauza decesului : s-a oxidat panglica de la display ia acum display-ul ramane alb ... asta dpa ce in ultimele zile afisajul de pe display imi aparea imprastiat si deformat , cauza banuiesc ca ar fi umezeala acumulata in buzunarul meu in vara asta si praful care tot a intrat in el , asa ca am o recomandare pentru toti utilizatorii evitati purtarea telefoanelor in buzunar (cel putin vada) daca aveti tocuri sau huse agatatori la gat FOLOSITI-LE !!! .a fost cel mai bun telefon pe care l-am avut vreodata si nu cred ca voi mai repeta experienta cu vreun telefon vreodata indiferent de ce v-a aparea ... pentru mine c600 a fost ceva ... mai mult decat un simplu telefon si o sa il pastrez exact asa cum e pentru a-mi aduce aminte candva de vremurile de demult ...
{tre sa schimb si profilul de pe forum unde sa exclude Orange SPV C600 - mi se rupe sufletul
}
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
MW Luver
129 mesaje
din 20/09/2007
18 iulie 2008, 09:09:20
Neata guyz 
Am luat si eu ieri un SPV C600, desi e a 3a oara cand am
acuma e prima oara cu wm 6.1 smartphone edition 
Si..vroiam sa stiu si eu..de ce la mesaje mi le arata pe toate de la acelasi expeditor intr-un singur mesaj ?
Apoi.. pot face cumva ca atunci cand intru in contacts.. sa vad doar agenda de pe telefon ? Ca daca dau copy pe tel la agenda de pe sim.. mi le arata pe amandoua
Ideea e ca in agenda am si nr. cu * si daca in agenda nr e pus cu * si primesc un sms.. nu imi zice numele.. pt ca el in agenda apare cu *.. si cand primesti sms primesti de la numarul normal..
Cineva ma poate ajuta ?

Am luat si eu ieri un SPV C600, desi e a 3a oara cand am
acuma e prima oara cu wm 6.1 smartphone edition 
Si..vroiam sa stiu si eu..de ce la mesaje mi le arata pe toate de la acelasi expeditor intr-un singur mesaj ?

Apoi.. pot face cumva ca atunci cand intru in contacts.. sa vad doar agenda de pe telefon ? Ca daca dau copy pe tel la agenda de pe sim.. mi le arata pe amandoua

Ideea e ca in agenda am si nr. cu * si daca in agenda nr e pus cu * si primesc un sms.. nu imi zice numele.. pt ca el in agenda apare cu *.. si cand primesti sms primesti de la numarul normal..

Cineva ma poate ajuta ?
MW Lurker
426 mesaje
din 27/02/2006
12 aprecieri
18 iulie 2008, 11:25:39
la mesaje iti arata asa pentru ca 6.1 are optiunea de threaded SMS. cauta pe xda ca exista un program sau registry tweak ca sa scoti chestia asta.
acelasi lucru e valabil si pt contacte. dc ai 6.1 professional incearca sa instalezi schaps advanced tools si sa modifici sa-ti arate sau nu SIM contacts. poti sa faci din registrii chestia asta dar nu stiu sa-ti zic exact unde.
acelasi lucru e valabil si pt contacte. dc ai 6.1 professional incearca sa instalezi schaps advanced tools si sa modifici sa-ti arate sau nu SIM contacts. poti sa faci din registrii chestia asta dar nu stiu sa-ti zic exact unde.
Get 2GB Free Cloud Storage with Dropbox!
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
MW Luver
129 mesaje
din 20/09/2007
18 iulie 2008, 12:05:34
Am WM 6.1 Standard
Am cautat pe xda dev
dar nu am gasit nimic nici despre agenda..si nici despre sms 
Daca cineva a facut modificare asta, va rog frumos spuneti-mi cum
Multumesc anticipat
Am cautat pe xda dev
dar nu am gasit nimic nici despre agenda..si nici despre sms 
Daca cineva a facut modificare asta, va rog frumos spuneti-mi cum

Multumesc anticipat
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
18 iulie 2008, 12:13:08 • actualizat 18 iulie 2008, 12:15:47 (2 ori)
asta e modificarea care trebuie sa o faci in registrii pt sms-uri:
Simply way to disable SMS threading on WM6.1 Vanilla
add
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInboxThreadingDisabled
binary
value set to 1.
ai grija totusi... eu am avut o problema, dupa ce adaugam asta nu mai aveam nici un sms in inbox... daca ti se intampla asta, sterge chestia aia(dupa asta o sa-ti apara mesajele) si cauta un program numit ModeSMS parca si incearca cu ala...
daca am inteles bine, vrei sa nu-ti mai apara si contactele de pe sim cand intri in agenda, in cazul asta:
Start -> Settings -> Phone -> Call Options -> debifeaza Show SIM contacts -> Done
Simply way to disable SMS threading on WM6.1 Vanilla
add
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInboxThreadingDisabled
binary
value set to 1.
ai grija totusi... eu am avut o problema, dupa ce adaugam asta nu mai aveam nici un sms in inbox... daca ti se intampla asta, sterge chestia aia(dupa asta o sa-ti apara mesajele) si cauta un program numit ModeSMS parca si incearca cu ala...
daca am inteles bine, vrei sa nu-ti mai apara si contactele de pe sim cand intri in agenda, in cazul asta:
Start -> Settings -> Phone -> Call Options -> debifeaza Show SIM contacts -> Done
MW Luver
129 mesaje
din 20/09/2007
18 iulie 2008, 13:45:35 • actualizat 19 iulie 2008, 09:47:39 (2 ori)
Aia cu agenda o mers..
Merci mult 
Dar ModeSMS nu l-am gasit nici pe ppc..nici pe sharemobile
Tu il ai ?
L.E.
Am intrat cu smartreg.. si nu gasesc in folderul inbox OEM
L.L.E
Am rezolvat cu un .cab de pe xda dev
Merci mult 
Dar ModeSMS nu l-am gasit nici pe ppc..nici pe sharemobile

Tu il ai ?

L.E.
Am intrat cu smartreg.. si nu gasesc in folderul inbox OEM

L.L.E

Am rezolvat cu un .cab de pe xda dev
Începător
32 mesaje
din 15/05/2006
22 iulie 2008, 19:41:11
Salutare la toata lumea
Desi imi vine greu,m-am hotarat totusi sa ma despart de C600 si sa imi iau alt telefon. Stati linistiti ca tot HTC vreau sa fie ,dar Diamond.
Am cautat pe internet pentru a gasi unul nou la cel mai mic pret, si printre multimea de adrese am dat peste asta http://mobile.pc.nm.ru/www.gsmworld.com.html dar preturile ma cam pun pe ganduri.
daca cineva de aici a cumparat sau stie ceva despre seriozitatea vanzatorului rog sa ma ajute. (este din sibiu)
Desi imi vine greu,m-am hotarat totusi sa ma despart de C600 si sa imi iau alt telefon. Stati linistiti ca tot HTC vreau sa fie ,dar Diamond.
Am cautat pe internet pentru a gasi unul nou la cel mai mic pret, si printre multimea de adrese am dat peste asta http://mobile.pc.nm.ru/www.gsmworld.com.html dar preturile ma cam pun pe ganduri.
daca cineva de aici a cumparat sau stie ceva despre seriozitatea vanzatorului rog sa ma ajute. (este din sibiu)
nicuaab
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
22 iulie 2008, 20:26:00
HTC S730 (Wings) CHARACTERISTICS pret 299 euro
HTC Touch Diamond CHARACTERISTICS pret 270 euro
HTC Touch Pro CHARACTERISTICS pret 300 euro
s730 e mai scump decat diamond ?
nu cred ca a mai cumparat nimeni ...dar daca iei zi-ne si noua ,ca imediat imi iau si eu ...cel putin touch pro
HTC Touch Diamond CHARACTERISTICS pret 270 euro
HTC Touch Pro CHARACTERISTICS pret 300 euro
s730 e mai scump decat diamond ?
nu cred ca a mai cumparat nimeni ...dar daca iei zi-ne si noua ,ca imediat imi iau si eu ...cel putin touch pro
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.