Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
22 octombrie 2007, 13:09:34
L-am pus pe C600 meu si vad ca merge,de proba!Nu stiu pe termen lung...Dar nu vad de ce sa nu mearga!
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
25 octombrie 2007, 23:09:51
As dori cat mai multe raspunsuri in legatura cu urmatoarea problema.
Vi se intampla sa nu se mai incarce pagina dintr-o data? adica sa ramana la "Opening", iar daca il lasati va va da o eroare "Timeout occured while processing the operation.". Iar daca dati Stop, si accesati din nou linkul se conecteaza (la gprs) si se incarca pagina ok ?
Sa specificati ce versiune de WM/ROM aveti. As dori sa raspunda cineva care are WM5 si foloseste frecvent WAP-ul..
Eu am WM6 Build 18120.
Si nu stiu daca e de la orange sau de la ROM, de aia doresc mai multe informatii.
Multumesc.
Vi se intampla sa nu se mai incarce pagina dintr-o data? adica sa ramana la "Opening", iar daca il lasati va va da o eroare "Timeout occured while processing the operation.". Iar daca dati Stop, si accesati din nou linkul se conecteaza (la gprs) si se incarca pagina ok ?
Sa specificati ce versiune de WM/ROM aveti. As dori sa raspunda cineva care are WM5 si foloseste frecvent WAP-ul..
Eu am WM6 Build 18120.
Si nu stiu daca e de la orange sau de la ROM, de aia doresc mai multe informatii.
Multumesc.
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Eu pe Opera Mini patesc asta.
Cred ca e de la Orange. [/offtopic]
Cred ca e de la Orange. [/offtopic]
.
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CE
DSF sunt
dar eroarea aia nu cred ca are legatura cu c600-le...imi apare si mie de fff multe ori pe c100,doar pe MW
dar eroarea aia nu cred ca are legatura cu c600-le...imi apare si mie de fff multe ori pe c100,doar pe MW MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
Symbian
e de la orange! Mi s-a intamplat de multe ori pe 6600-le meu! La relatii clienti mi-au spus ca este de la supraincarcarii retelei!
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
e logic ca e de la orange. timeout ar trebui sa spuna tot
nu numai pe MW apare asta
nu numai pe MW apare asta
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
mulțumesc pt răspunsuri băieți.
totuși aștept un răspuns din partea celor cu c600 care nu au rom wm6 build 18120.
pt ca în același timp am făcut un test cu un ppc wm5 și nu îmi făcea așa..
și vreau să fiu sigur dacă e de la rom-ul acesta (IE ). cu opera mini încarcă în timp ce IE rămâne blocat pe Opening
totuși aștept un răspuns din partea celor cu c600 care nu au rom wm6 build 18120.
pt ca în același timp am făcut un test cu un ppc wm5 și nu îmi făcea așa..
și vreau să fiu sigur dacă e de la rom-ul acesta (IE ). cu opera mini încarcă în timp ce IE rămâne blocat pe Opening
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
DSF mie mi se intampla exact cum zici tu,dar nu mai astept sa apara mesaju ala.Dau stop si incarc iar pagina.Fenomenul l-am constatat de cateva zile si am impresia ca doar pe Mobilewave face figura asta.Am wm6 v 4 Andot,dar seria n-o stiu ca nu-mi apare la Device information in Settings
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
mie imi mai face pe travian , euforia . . . si pe alte siteuri nu stau destul de mult incat sa apara eroarea. la fel fac si eu. stop,back,retry si gata
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
26 octombrie 2007, 10:37:42
Inclin sa cred ca este de la rom,acelasi lucru il patesc si cu opera.Am incercat acelasi site-uri de pe C500 cu wm6 si nu am avut aceste probleme.Se poate sa ma insel,dar...
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CEoptyqus 26-10-2007 09:45:56
DSF mie mi se intampla exact cum zici tu,dar nu mai astept sa apara mesaju ala.Dau stop si incarc iar pagina.Fenomenul l-am constatat de cateva zile si am impresia ca doar pe Mobilewave face figura asta.Am wm6 v 4 Andot,dar seria n-o stiu ca nu-mi apare la Device information in Settingseu m-am cam săturat ca după câteva pagini încărcate să aștept iar până ce se conectează..
în legătură cu versiunea OS, o poți află din settings > about.
precizez ca dacă folosesc opera / opera mini nu mi se întâmplă așa ceva.. sau cel puțin nu am simțit.
poate să fie de la faptu ca build-ul acesta are unele dll-uri din alt build pt rezolvarea problemei ce ține de scrolling-ul cu IE..
dar nu știu exact dacă nu mă ajută lumea cu cât mai multe informații
chiar nu vrea nimeni cu spv c600 și wm5.0 să ne spună și nouă?
MW Addicted
1177 mesaje
din 09/07/2005
26 octombrie 2007, 18:51:10 • actualizat 26 octombrie 2007, 18:57:17 (1 ori)
incearca sa iei net din PC sa vezi daca mai face asa!mie imi deschide/incarca greu paginile IE fata de OM indiferent wap sau internet,stream-ul merge ok,e de la Orange...cand ma conectez WI-FI(hotspot),sau iau net din PC incarca super repede!asta pe samsung i600 WM5.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
la asta nu m-am gandit
. am sa testez.
s-ar putea sa fie afectat doar IE nou... pt ca pe un PPC cu rom de wm5 mergea ok cat am testat, iar pe eten x800 si c600 cu rom-uri wm6 mai noi imi face chestia asta...
voxx deci asa face si la tine cum am descris in mesaju anterior? ca nu are rost sa mai astept raspuns din partea celor cu spv c600 wm5, nu se obosesc ei.
. am sa testez.s-ar putea sa fie afectat doar IE nou... pt ca pe un PPC cu rom de wm5 mergea ok cat am testat, iar pe eten x800 si c600 cu rom-uri wm6 mai noi imi face chestia asta...
voxx deci asa face si la tine cum am descris in mesaju anterior? ca nu are rost sa mai astept raspuns din partea celor cu spv c600 wm5, nu se obosesc ei.
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CE
da,exact la fel....
dar faza aia cu "..time out....." imi apare doar pe mw...pe nici un alt site nu mi-a aparut
dar faza aia cu "..time out....." imi apare doar pe mw...pe nici un alt site nu mi-a aparut
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
DSF,dupa ce dau stop apare repede conecting>Locating dupa care tine Opening putin si se incarca pagina.Build-ul meu e 15341.0 etc.
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.