Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
nu stiu spring time . da alt punct de reper
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Windows CE
am si eu o problema...nu pot descărca mms pe care l-am primit.Ştie cineva de ce?Thanx
DJ live in the mix
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
29 mai 2007, 20:41:31 • actualizat 29 mai 2007, 20:42:06 (1 ori)
@Cint:Pe aceeasi parte cu statuile de la Universitate in sens de mers catre Cercul Militar,prima strada la stanga,o sa vezi niste coloane!
@DJNimrod:Ti-ai activat din centrala mms-ul?Altfel o sa primesti doar un link catre un server unde-l poti sa vezi(auzi...)!
@DJNimrod:Ti-ai activat din centrala mms-ul?Altfel o sa primesti doar un link catre un server unde-l poti sa vezi(auzi...)!
Windows CE
faza e că nici linku ala nu apare...spune doar să îl descarc și după aia pace.
DJ live in the mix
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
gata. am gasit . mersi moalesipufos. dar din pacate adaptoqul are iesire doar mono. stereo nu stiu cand mai aduc
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
Cint incearca la Altex Megastore sau la Media Galaxy daca ai prin zona. Eu de la Altex am luat adaptor
SGS FAN
MW Luver
150 mesaje
din 04/10/2006
30 mai 2007, 22:16:53
mie imi apare la fel acolo sus de cand miam luat un al 2-lea C600, si totusi imi merge netu ok
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CE
semnul ala sus ar trebui sa va apara cand sunteti in rooming,imi aparea si mie semnul ala(dar la retea imi aparea connex
....si nu mergea wapul......si "Nu mai "Faultati" limba romana"
....si nu mergea wapul......si "Nu mai "Faultati" limba romana" MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005
03 iunie 2007, 22:28:23
Amigos, daca iau un mp3 de 5 mb, sa zicem cu SPV-ul si dau salvare direct pe storage card, tre sa am si in memoria telului 5 mb liberi ? Ca tot imi apare spatiu insuficient, desi pe card am o gramada si pe tel cam 3 mb....
MW Luver
129 mesaje
din 25/08/2006
03 iunie 2007, 22:39:05
Am o nelamurire, privind telefonul asta. Eu si cu un prieten ne-am luat spv c600 in aceasi zi, pe parcursul unui an le-am dus de nenumarate ori la garantie, cred ca de 3-4 ori pentru joystick, unul dintre ele inca o data pentru mufa de la casti si alte chestii mai mici. Ok, probabil telefonul ar fi mers ok chiar daca n-am fi folosit garantia din plin (in afara de joystick!). Cam cu o luna dupa ce ne-a expirat garantia la amandoi face fite telefonul rau de tot. Avem amandoi rom-ul original, n-am facut experimente pe tel, si totusi cum a expirat garantia s-au dus pe apa sambetei telefoanele. Unul dintre ele zice ca e pe casti cand e pe profil normal si nu mai misca fara sa bagi castile, iar amandoua au probleme cu softul. Trebuie reformatate o data la 2 zile, pierd setarile gprs/ wap, schimba profilurile aiurea, se aude intrerupt cand vorbesti la ele etc.
Ma adresez catre cei care au c600 de mai mult de un an: vi se intampla si voua?? Chiar nu mai e bun de nimic telefonul dupa ce iese din garantie??
Ma adresez catre cei care au c600 de mai mult de un an: vi se intampla si voua?? Chiar nu mai e bun de nimic telefonul dupa ce iese din garantie??
Urmarind: The Androidgist & HTC Software
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CEBPM 03-06-2007 22:28:23
Amigos, daca iau un mp3 de 5 mb, sa zicem cu SPV-ul si dau salvare direct pe storage card, tre sa am si in memoria telului 5 mb liberi ? Ca tot imi apare spatiu insuficient, desi pe card am o gramada si pe tel cam 3 mb....
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
04 iunie 2007, 00:18:50
doroth eu am telefonul de mai mult de 1 an. si in afara de joystick si resetarea ceasului cand scot bateria nu am probleme.
joystickul merge cel mai bine cu ultimul rom orange uk AKU2.0.
cu rom-ul ce il am acum joysticku mai da rateuri (nu e cel de la orange, ci "iphone".. vezi detalii pe topicul spv c600 update rom), insa acum nu am chef sa-l schimb... astept WM6.0.
Iti recomand sa instalezi ROM-ul Orange UK AKU 2.0.
un bug ce l-am observat la WM5.0: nu pot citi mesajele cu starea mesajului trimis (delivery report).. asta nu stiu de la ce e.. dar pare dupa un timp. Noroc ca sunt programe 3rdpary de citit mesaje (flexmail)
joystickul merge cel mai bine cu ultimul rom orange uk AKU2.0.
cu rom-ul ce il am acum joysticku mai da rateuri (nu e cel de la orange, ci "iphone".. vezi detalii pe topicul spv c600 update rom), insa acum nu am chef sa-l schimb... astept WM6.0.
Iti recomand sa instalezi ROM-ul Orange UK AKU 2.0.
un bug ce l-am observat la WM5.0: nu pot citi mesajele cu starea mesajului trimis (delivery report).. asta nu stiu de la ce e.. dar pare dupa un timp. Noroc ca sunt programe 3rdpary de citit mesaje (flexmail)
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Doroth,nu stiu ce au telefoanele voastre,parca au trecut prin cele mai urate chinuri.Un C600 n-ar trebui sa faca asa nici dupa 2 ani de utilizare.Cred ca e vorba de mana celor care s-au bagat in ele(Celetec sunt varză..).Problema cu joystick-ul o rezolvi cu un spray pe baza de minerale(WD 40).joystick-ul meu era țeapăn,abia mai mergea.Am turnat cateva picaturi de WD 40 pe langa el,deci fara sa desfac telefonul,si cred ca in 10 secunde si-a facut efectul.Imi merge strună de atunci!
DSF,nu stiu ce bug de wm5 zici ca e ăla,dar eu n-am problemă cu delivery reports,mi le deschide fara probleme.
nu trebuie....in memoria telefonului poti sa ai si 30kb liberi nu conteaza ........asta la SPV..
Ba uite ca nu-i chiar asa.Cel mai adesea download-ul se face,chiar daca ai trimis pe card,in memoria interna a telefonului si aproape concomitent fisierul e transferat pe storage card.De asta iti zice ca n-ai spatiu.Deschide un task manager in timp ce downloadezi si-ai sa vezi ca se schimba parametrii si la memoria interna si la card,cel putin asa e la mine...
Note: Posts were merged
DSF,nu stiu ce bug de wm5 zici ca e ăla,dar eu n-am problemă cu delivery reports,mi le deschide fara probleme.
voxxx 03-06-2007 23:29:08
BPM 03-06-2007 22:28:23
Note: Posts were merged
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
04 iunie 2007, 00:40:26
optyqus 04-06-2007 00:33:53
DSF,nu stiu ce bug de wm5 zici ca e ăla,dar eu n-am problemă cu delivery reports,mi le deschide fara probleme.180MB mai exact in folderele Program Files si Programe de pe Storage Card ca mai am si prin alte locuri.
3014 files
482 folders
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Intr-adevăr DSF,ai telefonul bucsit de aplicatii,l-ai ingrasat bine:-),dar nu cred ca are legatura.A facut la fel pe mai multe rom-uri,deci nu e rom-ul de vina.Mesageria tine mai mult de sistem in sine,iar tu ai o problema specifică,un bug ,cum bine ai zis,dar nu bug de wm5,ci un bug al telefonului.Si cum un efect are neaparat si o cauza,asa si bug-ul ăsta e determinat de ceva,un viciu,o eroare,o suprapunere de date,o problemă de executie a programului,who knows..
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.