20 iulie 2005, 17:46:17 • actualizat 20 iulie 2005, 17:49:29 (1 ori)
Ce softuri interesante aveti pe PC?m-am gandit sa facem o colectie de aplicatii utile la casa omului Eu nu prea am aplicatii state of the art,doar urmatoarele: -emule plus -Yahoo pops -Yahoo deny bud 1.0 -firetune for firefox -windows registry repair pro -remotesms -spybot S&D -in rest cele obinuite...outpost pro firewall,bsplayer,etc care nu merita mentionate....
Cateva din programele instalate: - Nero 6, pt scrieri cd, dvd-uri - Kapersky AV, antivirus - Zone Alarm pro, firewall - Sound Forge si Gold Wave, prelucrare audio - Yamaha MidRadio Player, player mmf - AIDA32/EVEREST, program infomatii detaliate pc - BORGchat, program chat retea - Yahoo Messenger - BSplayer si Mv2Player, playere multimedia bune - WinRAR, cel mai bun program de arhivare/dezarhivare (parerea mea) - Quick Time Player, pt redarea fisierelor amr, 3gp, mp4 - Photo Impact, program grafica - MS Office, pt word, excel etc
AudioGrabber sau AudioCatalyst .. Nu ai dc++ ? Nu stiu .. cauta pe google
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Total commander 6.51 Opera 7.54u2 Office XP 2003 Panda Titanium 2005 Nero 6.6.0.12 Yahoo messenger 6 Winamp 2.95(versiunile mai noi nu mi-au pacut) IVT Bluesoleil DAP WinRAR WinACE Power4Gear Stardock CursorXP Plus v.1.3 Remote S60 IM too 3gp converter BS player ACE mega codec pack Myx messenger Nokia PC suite CABLENUT ADJUSTER v4.08 si inca, cateva care nu merita mentionate sau nu le pot mentiona
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.