Ma scuzi ptr adresa .. n-am mai incercat sa vad daca e free. Am mai gasit ptr tine o adresa si o aplicatie dar iarasi.. nu garantez sa fie free ptr ca nu prea am timp sa le incerc (mai ales acum)
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Arab eu am tel. Symbian S60 cu HSCSD si RealOne Player da fara EDGE ! Si tot nu merge ! Da eroarea: 'Page doesn't exist '. Asa ca nu-ti plange de mila . . .
Laur ideea e ca telefoanele fara Symbian n-au si nu pot sa primeasca RealOne Player care nu prea se gaseste pe nicaieri . . . Asta din cate stiu eu , poate ceilalti sunt de alta parere !
01 octombrie 2005, 17:45:15 • actualizat 01 octombrie 2005, 20:12:55 (1 ori)
http://tagtag.com/gyoada -> site romanesc cu un mesaj de intampinare foarte dragut: ''Bine ati venit pe cel mai prost site wap din Romania'')
P.S. Daca mai gasiti site-uri interesante, mai postati aici. Nu le pastrati numai ptr voi
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.