10 septembrie 2008, 12:29:18 • actualizat 10 septembrie 2008, 12:29:42 (1 ori)
aaa...sorry acum vazui
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
11 septembrie 2008, 19:58:59 • actualizat 11 septembrie 2008, 20:01:20 (1 ori)
Asa marcheaza Compiz o fereastra atunci cand un program se blocheaza si nu mai raspunde. Deci, daca o fereastra devine gri inseamna ca acel program s-a blocat
11 septembrie 2008, 20:02:00 • actualizat 11 septembrie 2008, 20:27:26 (2 ori)
uneori se face gri si cand nu e blocat programul. e foarte deranjant!
ah, e vreo problema daca din greseala am bagat la swap zone 150 MB? Am 1024 Ram...
Si...stiti vreun manager de partitii pentru ubuntu? Din diverse motive a trebuit sa renunt la windows...si cand am instalat ubuntu, am lasat vreo 30GB nepartitionati..
Pacat ca gparted nu poate crea partitii ntfs, windowsul nu 'vede' ext3. Ubuntu vede partitia de windows, chiar am observat multe fisiere ce in windows explorer nu apar ,dar reciproca nu e valabila din pacate.
diu banuiesc ca oricum nu are nevoie de programul de partitionare pt ntfs , doar sa bage cei 30 de gb in ext2/3 (sa mareasca partitia de linux sau sa creeze alta)
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
11 septembrie 2008, 22:00:18 • actualizat 11 septembrie 2008, 22:04:33 (1 ori)
modoran 11-09-2008 21:39:02
Pacat ca gparted nu poate crea partitii ntfs, windowsul nu 'vede' ext3. Ubuntu vede partitia de windows, chiar am observat multe fisiere ce in windows explorer nu apar ,dar reciproca nu e valabila din pacate.
legat de vazutul partitiilor sub win: iti raspunde gogu la: "ext2 ifs", legat de vazutul mai multor fisiere in win activezi 'afisarea fisierelor ascunse' si dezactivezi 'ascunderea fisierelor de sistem' din "folder option"
diu banuiesc ca oricum nu are nevoie de programul de partitionare pt ntfs , doar sa bage cei 30 de gb in ext2/3 (sa mareasca partitia de linux sau sa creeze alta)
defapt acei 30 (defapt 40, ca mai am o partitie de 10 ntfs) gb i-am lasat pentru windows, sa mai joc si eu un joc, etc...si ii voi transforma in ntfs cand voi instala si un windows.
ce nu am inteles... e partea cu ext2, ext 3... ce reprezinta si la ce foloseste pentru sistem?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.