Laur1989_ Nu stiu de ce am impresia ca tu judeci un joc dupa marimea lui. Ca sa iti dau un exemplu: Just Cause are 7GB dar nu e bun de nimic, e plictisitor si repetitiv. Ziceai de NFS Carbon. Dupa primele 15 min de jucat deja stii cum o sa arate toate misiunile. Te plictisesti. Ai de facut cate 3 curse k sa termini un teritoriu. Dupa asta tot chestia asta faci panb termini toate teritoriile. Are ceva special acest joc? Nu prea cred. Si cand ma gandesc ca mi-am dat silinta sa-l termin . . . Ex. STALKER are kitul de instalare de 4 gb, dar are una dintre cele mai frumoase grafici pe PC. Cel putin pana apare CRYSIS si ASSASIN'S CREED
Mai incearca Test Drive Unlimited sa vezi acolo peisaje (Miami). Nici nu se compara cu Carbon.
Laur1989_ Nu stiu de ce am impresia ca tu judeci un joc dupa marimea lui. Ca sa iti dau un exemplu: Just Cause are 7GB dar nu e bun de nimic, e plictisitor si repetitiv. Ziceai de NFS Carbon. Dupa primele 15 min de jucat deja stii cum o sa arate toate misiunile. Te plictisesti. Ai de facut cate 3 curse k sa termini un teritoriu. Dupa asta tot chestia asta faci panb termini toate teritoriile. Are ceva special acest joc? Nu prea cred. Si cand ma gandesc ca mi-am dat silinta sa-l termin . . .
Mai incearca Test Drive Unlimited sa vezi acolo peisaje (Miami). Nici nu se compara cu Carbon.
nu am zis ca, carbon are cea mai buna grafica dar masinile din punctul meu de vedere sunt foarte misto desenate, oricum sunt multe jocuri cu garfica excelenta dar nu avem noi placi video de 2500 ron pentru a vedea calitatea unui joc
28 iulie 2007, 19:16:12 • actualizat 28 iulie 2007, 19:20:48 (1 ori)
Driver : Parallel Lines
Desi e un joc care a aparut acum o luna arata mai rau ca unul din 2002. Titlul asta e o CLONA (nereusita) de GTA. Altfel nu ai cum sa il incadrezi intr-un gen anume. Cei care au facut jocul nici macar nu s-au chinuit sa schimbe modul prin care incepi o misiune: e acelasi cerc galben din San Andreas. Aceleasi tipuri de misiuni ... PLICTISITOR. Plus ca dupa primele 3 misiuni esti deja la 20% din joc. Un joc pe care nu ati trebui sa puneti mana NEVER ... Nota: 5. ABSOLUT PATETIC.
cand am fost la Romexpo aveau aia un filmulet cu cateva scene demonstrative,deci atunci cred ca era inca in faza de "s-a inceput munca la el"
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.