Inca nu ati terminat Elma? Mie mi s-a parut simplut ... l-am terminat cam in 2 saptamani ... @3D ala cu dinozauri se cheama "Animal farm" nu? Si mie mi-a dat bataie de cap ... trebuie sa iei merele de pe animalute intr-o anumita ordine... Nu mai am jocul pe calculator ca te-as fi ajutat ... Cel mai greu mi s-a parut nivelul "Bowling" .. voi l-ati facut?
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Oh @BeNi sorry dar chiar nu mai tin minte ... l-am terminat mai demult .. Nivelele care nu le-am terminat eu (din cate tin minte) sunt 'Bowling' si 'Labirinth Pro'
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Gata m-am hotarat.. Maine fac rost de ELMA ... Sper sa-l termin din nou (daca se poate tot maine )
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.