Cu NSS + cablu de date. Insa daca ai si tastatura blocata cu parola, ai cam sfeclit-o, ca Nokia 5200 (si 6300, din cate am vazut) nu se lasa "recunoscut" prin cablul de date cu tastatura blocata
pleeeeease!imi trebuie codul de siguranta pt nokia 1100,IMEI:355397009160988,l-am incercat pe asta: 3374247573 generat cu "security mastercode" da nu e bun
pai asa e setat telefonul sa cearca codul la introducerea unei noi cartele sim , poti incerca totusi codul standard nokia "12345" daca nu tre sa mergi in service
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
"in '45 când am venit după front, ai mei erau la seceră pe câmp și, venit acasă din nou, parcă ziceai că zboară, așa veneau de la camp când au aflat că am venit eu acasă." [img]http://mowned.com/sig/m3gatron.smart.jpg[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.