28 martie 2007, 10:46:05 • actualizat 28 martie 2007, 10:55:57 (2 ori)
@ claudiu and theclaw 37 faza a fost urmatoarea: m-a mirat faptul ca un ipod de 8 GB costa 300 euro asa ca am dat un search pe google...am scris ''apple ipod'' si am intrat pe o pagina din Ro si acolo scria ipod (nano) white 30 GB ce era 1000 ron dupa ce am vazut vazut postul lui claudiu...am dat iarasi search pe google...eu nu am stiut ca voi vorbeati despre asta imi cer scuze...am fost prost informat
28 martie 2007, 22:20:24 • actualizat 28 martie 2007, 22:23:35 (1 ori)
da..chestia e ca cel de 8gb nano costa cat 30gb video...nano este mai bun fiindca e mai mic, are un feeling mai placut, si are autonomie de 24 de ore de muzica continua...apropo cei cu ipod..uitati de-aici puteti lua ipod linux...este un sistem de operare asemenea celui cu care vine ipodul din fabrica, care permite vizionarea de poze, filme. Permite ascultarea melodiilor si instalarea de jocuri gen doom, half life etc. care se iau de pe net, (ex: iDoom, cautati pe google) pe orice fel de ipod (de la ipod mini - CARE E ALB NEGRU!!!! - la ipod Video)...daca vreti sa-l luati, uitati adresa aici: http://www.ipodlinux.org/Main_Page
nu mai misca nimeni p-aici shtie cineva de unde as putea sa fac rost de shosete de ipod d-alea gen alea originale de la apple dar ieftine..ca alea-s 1 milion...la pachet de 5
da.. din pacate asa cu softu lui e nasol. adica nu poti face browsing prin foldere de pe flash. si ca sa-ti pui muzica/poze tre softu ala de la ei, iTunes (daca vreau sa o pot playa). deci un minus mare.. si castile incluse is cam varze
tot auzeam ca se aude beton la ipod-uri, etc.. dar sincer nu prea vad diferenta intre telefonu meu mobil cu WM si ipod ...
ce imi place e ca poti folosi ipodul ca USB Mass Storage
am un ipod nano 2G. deci uite ca am pus mana pe asa ceva...
si acum in legatura cu (,) castile: eu ma asteptam sa se auda mult mai bine. sa pot pune putin de bass, nu sa ma zgarie inaltele, daca intelegi ce vrei sa zic. pai astea nu prea sunt casti de bass.
cand pun Bass Booster/Rock/etc (la EQ) nu prea fac fata, la multe melodii 'baraie' in casti
apple e ceva gen nokia, produse f scumpe, brand exagerat. asta e apple, 'a bullshet as nokia'. gasesti pe piata produse mai ieftine si mAI PERFORMANTE/dotate. (vezi iriver, creative zen, etc)
@Theclaw37 macar atata sa fi inclus in pachet, mai ales ca sunt scumpe ipodurile astea. dar, deh sunt apple.
21 septembrie 2007, 00:31:05 • actualizat 21 septembrie 2007, 00:33:30 (1 ori)
Mi.am luat si eu un ipod de 2gb de la apple. Intrebare intrebatoare: unde gasesc eu cablu de date pt el? DSF,tu si vesnica ta ura fata de nokia...de ce nu intelegi ca fiecare alege ce vrea?
iPod Touch a ajuns si in Romania.In reteaua iStyle (fostul MacGallery) iPod Touch poate fi achizitionat la preturile de 1.107 lei varianta de 8 GB,respectiv 1.474 lei varianta de 16 GB.iPod Touch poate naviga pe internet prin intermediul conexiunii WI-FI,care asigura,teoretic,o rata de transfer de 54 mbps (standardele 802.11b/g) iar browserul Safari poate reda paginile exact asa cum au fost concepute pentru display-ul de 3,5 inci (8,9 centimetri).De asemenea iPod Touch poate accesa site-ul YouTube si magazinul de muzica si filme online iTunes.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.